ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οταν η «Θέμις» έχει κέφια

οταν-η-θέμις-έχει-κέφια-819469

Αφησαν τις δικαστικές αίθουσες, φόρεσαν τα αθλητικά τους και στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας «φιλοδώρησαν» με τρία τέρματα την ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων της Αθήνας.

Το χατ-τρικ πέτυχε για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου ο Γιώργος Δανόπουλος, στον αγώνα που διεξήχθη χθες το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Με τη χθεσινή περίτρανη νίκη, οι εκπρόσωποι της «Θέμιδος» πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος, που θα γίνει μέσα Ιουλίου στην Κοζάνη και στο οποίο αναμένεται η ποδοσφαιρική ομάδα των Δικηγόρων του Βόλου να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΔΣΒ έχει ιστορία από το 1983, ωστόσο κάπου στη διαδρομή είχε ατονήσει… Τα τελευταία χρόνια κάποιοι νέοι δικηγόροι την έστησαν πάλι και ξεκίνησαν να παίρνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μαζί τους αγωνίζεται και ένας εισαγγελέας, αλλά και ένας δικαστικός επιμελητής, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Στέργιος Σιαμέτης.

Στο χθεσινό αγώνα έπαιξαν από την αρχή οι: Βασίλης Μπακαλιάνος, Αντώνης Κασάπης, Στέργιος Λυμπερδόπουλος, Θοδωρής Καπάτος, Γιάννης Τσούκας, Άλκης Γκανάτσιος, Γιάννης Λιβογιάννης, Χρήστος Γούσιος, Ζήσης Γεωργαλιός, Αποστόλης Τσιαμήτας, Γιώργος Δανόπουλος. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Βασίλης Τζαρτζάνης, Αντώνης Κανταρτζής, Γιώργος Σκαλίμης, Θοδωρής Κανελής και Δημήτρης Τσόπελας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου