ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εν αναμονή συνέχειας στη Νίκη

εν-αναμονή-συνέχειας-στη-νίκη-470471

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στην ομάδα της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα. Μετά την απόφαση του Στρ. Γιδόπουλου για αποχώρηση από τα κοινά της ΠΑΕ όλα βρίσκονται στον αέρα μέχρι και την Γ.Σ. την ερχόμενη Τετάρτη.

Μέχρι σήμερα και μετά την ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου στους συνεργάτες του πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον κυανόλευκο σύλλογο τίποτα δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει και μια στασιμότητα περιβάλλει τα πάντα.

Η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ μετά το ματς με τον Τύρναβο μπορεί να μην ήταν η πρώτη από την στιγμή που ο ίδιος έχει βρεθεί στο κυανόλευκο τιμόνι, ωστόσο μπορεί να είναι και η τελευταία.

Από τη μία το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου από την άλλη η άσχημη πορεία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια του συλλόγου κάνουν τον κ. Γιδόπουλο να φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει.

Και λέμε φαίνεται, μιας και μπορεί αυτό να έχει πει στους συνεργάτες του, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ώστε να πούμε πως η Νίκη αλλάζει σελίδα.

Τις προηγούμενες φορές όταν ο κ. Γιδόπουλος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ΠΑΕ στο τέλος πάντα κάτι γινότανε και η αγάπη του κόσμου ή μερίδας ανθρώπων έπειθαν τον παράγοντα να παραμείνει επικεφαλής του τμήματος.

Βέβαια το θέμα που προκύπτει από εδώ και πέρα είναι ποιος θα μπορέσει να διαδεχθεί και να αναλάβει το βάρος της ομάδας σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος την ώρα που ο κ. Γιδόπουλος κινείται ακόμη για λογαριασμό της ομάδας.

Ο κ. Γιδόπουλος αναμένεται να έχει νέες επαφές με ποδοσφαιριστές από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του έτσι ώστε να πάρουν και οι ίδιοι τις αποφάσεις τους για το αν παραμείνουν ή όχι στο σύλλογο και μετά το 2010.

Ο κ. Γιδόπουλος φαίνεται να ψάχνει μέχρι σήμερα λύση ή λύσεις για τον σύλλογο, μιας και υπάρχει η άποψη πως αν ο ίδιος αποχωρήσει τότε η ομάδα θα οδηγηθεί στην Δ’ Εθνική.

Μετά και την τελευταία προπόνηση της ομάδας και την αποχώρηση των παικτών για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους δεν υπήρχε πληρωμή των οφειλομένων που φθάνουν τους δύο μήνες σε λίγες μέρες παρά ένα έναντι 185 ευρώ.

Όλα μέχρι σήμερα είναι στον αέρα και μπορεί πολλά να λέγονται και άλλα τόσα να ακούγονται, κανείς όμως δεν ξέρει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ίσως ο κ. Γιδόπουλος περιμένει για ακόμη μία φορά κίνηση ή κινήσεις των τοπικών παραγόντων για ενίσχυση των κυανόλευκων ταμείων ώστε να μπορέσει να μείνει και να έχει την βοήθεια που θα ήθελε, μιας και όπως έχει διαμηνύσει δεν έχει τη στήριξη των τοπικών παραγόντων.

 

Σε αναμονή και οι οργανωμένοι

Σε ΓΣ προχώρησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης και το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Οι συζητήσεις που έγιναν αφορούν φυσικά στο μέλλον και την κατάσταση της αγαπημένης τους ομάδας, ωστόσο αποφασίστηκε να μην ανακοινωθεί και να μην δημοσιοποιηθεί κάτι μέχρι και την ημέρα της ΓΣ της ΠΑΕ. H κατάσταση στους κόλπους των φιλάθλων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μιας και τα αποτελέσματα φάνηκαν και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Τύρναβο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου