ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς κατάκτησης του κυπέλλου

σε-ρυθμούς-κατάκτησης-του-κυπέλλου-820607

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ρυθμούς κατάκτησης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας κινείται πλέον η Νίκη Βόλου, περιμένοντας τον αυριανό τελικό στο Κερατσίνι με τον ΟΦ Ιεράπετρας… για να πανηγυρίσει έναν ακόμη τίτλο, και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά…

Για το αυριανό ματς στο Κερατσίνι, για το οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο της Νίκης, ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, μιλώντας χθες στον Spor fm, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών να φτάσουν ως τον τελικό, παρά το γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, και τόνισε πως η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένας πανελλήνιος τίτλος και μετρά για την ομάδα… Ο Στέφανος Ξηροφώτος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα κατάφερε στον β΄ γυρο του πρωταθλήματος να δεχτεί μόλις τρία γκολ, ενώ στο κύπελλο πρόεκυψαν απουσίες, αλλά υπήρχε πίστη, προσπάθεια και διάθεση, γι’ αυτό η ομάδα θα βρεθεί αύριο στον τελικό.

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αυριανού τελικού με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο Κερατσίνι ολοκληρώνεται με τα γνωστά προβλήματα, αφού για ένα ακόμη παιχνίδι -το τελευταίο της περιόδου- απόντες θα είναι οι Χρήστος Τζιώρας, Μάνος Γενιτσαρίδης και οι δύο ξένοι, Ντόλγκι και Μπάιριτς, που έχουν φύγει για τις χώρες τους.

Η Νίκη, ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ (στον τελικό της ΕΠΣΘ κέρδισε τον ΝΠΣ Βόλος), για να φτάσει στον φετινό αυριανό τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας έπαιξε όλα τα ματς εκτός Βόλου και κέρδισε τον ΑΟ Σελλάνων 1 – 2, τον Αστέρα Ιτέας 2 – 3 στα πέναλτι (2 – 2 κ.α.) τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας 4 – 1 στην Κατερίνη και τον Νέο Αμφίλοχο Αιτωλοακαρνανίας 8 – 7 στα πέναλτι (0 – 0 κ.α. 1 – 1 παράταση) στην Άμφισσα, ενώ η αυριανή αντίπαλος της Ιεράπετρα απέκλεισε τον ΑΟ Παλαιοχώρας με 5 – 0, τον ΠΑΝΟ Μαλίων με 2 – 0, την Καβάλα με 1 – 0 και τον Παναρκαδικό με 3 – 1.

Για δεύτερη φορά

Η Νίκη είναι για 2η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών και θέλει να το κατακτήσει 2η φορά, ενώ η προηγούμενη φορά που η Νίκη πήρε τον πανελλήνιο τίτλο ήταν στις 16 Ιουνίου του 1976 στη Λαμία, κερδίζοντας 2 – 1 (50’ Τσόχας, 71΄Βουρούκος – 74΄ Χατζηπροδρόμου) τον ΑΠΟ Ρουφ, στον οποίο έπαιζαν ο Μπάμπης Τενές και ο Θέμης Βάγγης.

Η σύνθεση της Νίκης στον τελικό του ’76: Κατσαμπέκης, Μπόνος, Μακρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαλούχας, Βουρούκος, Τσόχας, Νικολόπουλος (65΄Δημόπουλος), Παντελόγλου (85΄Ρέντης), Καραγκιόζης, Σταμουλάκης.

Το 1976 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών η Νίκη έπαιξε ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ (είχε κερδίσει 3 – 0 τον ΓΣΑ), και για να φτάσει στον Πανελλήνιο τελικό της Λαμίας απέκλεισε στη Νέα Ιωνία 5 δυνατές για την εποχή ομάδες. Αρχικά τον ΑΠΟ Χίου (2 – 1) με γκολ των Σταμουλάκη και Νικολόπουλου, τον Αιολικό (2 – 0) με γκολ των Καραγκιόζη και Κράλλη, τον Ηρόδοτο (3 – 2) με σκόρερ τους Βουρούκο, Καραγκιόζη, Μακρόπουλο, τη Νίκη Πολυγύρου (3 – 0) με γκολ των Παντελόγλου, Τσόχα και Δημόπουλου και στον ημιτελικό τον Κιλκισιακό 3 – 1 στα πέναλτι (2 – 2 κ.α.) με τον Γεράσιμο Σαρρή να αποκρούει 2 και τους Καραγκιόζη Τσόχα, Σταμουλάκη να είναι εύστοχοι από τα 11 βήματα…

Στο μεταξύ έξι φορές έχει φτάσει σε τελικό η Νίκη Βόλου, και τις 6 έχει πάρει τρόπαιο… Πέντε φορές έχει φτάσει σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ και το κατέκτησε και τις 5 φορές, ενώ το 1976 ήταν και κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδας

Πληροφορίες για τον τελικό

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017-2018. Ως γνωστόν παρά τις αντιδράσεις για μεγαλύτερο γήπεδο, η αναμέτρηση ορίστηκε από την ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» αύριο Σάββατο 09/06/2018 στις 17:30, με τιμή εισιτηρίου 5€.

Στην ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται: «Σε αυτόν τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, είμαστε σίγουροι πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν δυναμικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιστρέψουν το βράδυ στην πόλη μας και πάλι, έπειτα από 42 χρόνια, με τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος. Ευχή μας να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός – διαφήμιση του ποδοσφαίρου. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*Για τους φίλους της ομάδας μας που δεν θα καταφέρουν να δουν από κοντά τον αγώνα, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα: www.telesport.gr.

Ενημέρωση για τον τελικό υπήρξε και από την ΕΠΣ Πειραιά. Αναλυτικά: «Ενόψει του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Δημ. Γήπεδο Κερατσινίου «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» το Σαββάτο 9/6/2018 και ώρα 17.30. η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 2 – έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Οι φίλαθλοι του Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο.

Η είσοδος για τα δημοσιογραφικά και των επισήμων θα γίνεται επίσης από τη Θύρα 2, στην είσοδο της οποίας θα υπάρχει μέλος της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ για να εξυπηρετεί και να κατευθύνει τον κόσμο.

Και οι δύο Θύρες έχουν πρόσβαση από τη Λεωφόρο Σχιστού.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου και οι Θύρες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15.30

Τα εισιτήρια του τελικού κοστίζουν 5 ευρώ, θα πωλούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ σήμερα τις ώρες 10.00 έως και 16.00.

Για την προπώληση νέα ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Οι φίλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της Ένωσης Πειραιά (κατά τις ώρες που αναφέρονται παρακάτω), όπου θα γίνει προπώληση εισιτηρίων λόγω της αυξημένης ζήτησης από τους Βολιώτες που διαμένουν στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ στο γήπεδο του Κερατσινίου πριν τον αγώνα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στα εκδοτήρια για τους φίλους της ομάδας μας. Προπώληση εισιτήριων σήμερα Παρασκευή από 10:00 έως 16:00, Τηλέφωνο: 210 – 48.23.333, 210 – 48.23.302, e-mail: [email protected], διεύθυνση: ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Σ.Ε.Φ., ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ»

Εκδρομή στην Αθήνα από το Blue Club

Εκδρομή στην Αθήνα για τον Τελικό Ερασιτεχνών Ελλάδας διοργανώνει το Blue Club, σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε:

«Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδας στις 9 Ιουνίου. Τιμή εκδρομής 15€.

Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Η διαιτησία

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο 9/6 στις 17.30 στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου «Π. Σαλπέας», ανάμεσα στη Νίκη και στον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαννίκο από την ΕΠΣ Πειραιά και Παστρωμά από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου