ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκλεισε η τριάδα των τερματοφυλάκων

εκλεισε-η-τριάδα-των-τερματοφυλάκων-821717

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τη θέση… του «άσσου» κάλυψε ήδη ο Ολυμπιακός, που καλωσόρισε στον σύλλογο τον παλιό γνώριμο, τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα. Ο 30χρονος πορτιέρε αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου τη σεζόν 2016-2017, ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Βολιώτης τερματοφύλακας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανσερραΐκό και Καλαμάτα. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι, με ανακοίνωσή τους, ανήγγειλαν και τη συνέχιση της συνεργασία τους με τον 18χρονο φέρελπι τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου, που πέρυσι στελέχωνε το ρόστερ της ομάδας, ενώ με την έλευση και του Άστεριου Γιακουμή, που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες, κλείνει η τριάδα των τερματοφυλάκων για το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη.

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται λόγος και για τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Φώτη Καραγκιολίδη που ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τη Διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί τον έμπειρο τερματοφύλακα για την προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη καλή επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα.

Ο Κώστας Παλιούρας, γνώριμος στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 2016-2017, επανέρχεται πλέον στην ομάδα μας.

Ο έμπειρος goalkeeper είναι γεννημένος στις 8 Μαΐου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαγνησιακό. Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Ζάκυνθο, Αλεξάνδρεια, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου, Μύκονο, Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, ενώ μετά τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Παράλληλα, η Διοίκηση ανακοινώνει και τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου.

Ο Αχιλλέας Κωνσταντίνου είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου 2000 και την περίοδο 2016-2017 αγωνιζόταν στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, απ’ όπου και εντάχθηκε πέρυσι στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Πρόκειται για έναν νεαρό τερματοφύλακα με εξαιρετικές προοπτικές, δείγμα των οποίων έδειξε σε φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι έδρας της ομάδας μας, με τον Γ.Σ. Αλμυρού την 1η Απριλίου, όπου κι έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Έτσι λοιπόν, μαζί και με την έλευση του Αστέριου Γιακουμή ολοκληρώθηκε η αξιόμαχη τριάδα των τερματοφυλάκων που θα υπερασπίζονται την εστία του Ολυμπιακού Βόλου τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στους τερματοφύλακές μας υγεία και να έχουν πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας!

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φώτη Καραγκιολίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του την περασμένη αγωνιστική περίοδο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Ο Ζαλαώρας προπονητής τερματοφυλάκων

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν χθες την πρόσληψη του Γιάννη Ζαλαώρα στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα στον οποίο εργάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία και στη Νίκη Βόλου, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2013-14.

Σήμερα η κρίσιμη Γ.Σ. του συλλόγου

Στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου (6:30μ.μ.) θα γραφτεί η επόμενη σελίδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη σημερινή Γενική Συνέλευση να αναμένεται με μεγάλη προσμονή από τους διοικούντες και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα στηρίξουν μαζικά την εκδήλωση, κάτι που είναι ευχή και της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των ερυθρόλευκων θα γίνει μεταξύ των άλλων η παρουσίαση των παικτών, που θα στελεχώσουν την ομάδα τη σεζόν 2018-2019, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και το πλάνο που θα ακολουθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στις 18.30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος), όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια αυτής, θα παρουσιαστεί η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι κινήσεις που ήδη έχουν γίνει και αυτές που θα υλοποιηθούν, προκειμένου να δούμε ξανά την ομάδα μας να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η παρουσία όλων των φίλων και μελών του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι επιβεβλημένη, αρχικά για να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα της ομάδας αλλά και για να ακούσουν τα σχέδια του Συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται.

Η αυριανή ημέρα θα είναι σταθμός στην 81χρονη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει το αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου να κατακλυστεί από όσους αγαπούν αγνά και άδολα την αγαπημένη μας ομάδα.

Η ιστορία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχιστεί να γράφεται με χρυσά γράμματα!

Να είστε όλοι εκεί για τον Ολυμπιακό Βόλου μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου