ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριν τη Γενική Συνέλευση οι εξελίξεις

πριν-τη-γενική-συνέλευση-οι-εξελίξεις-470832

Η γενικότερη πεποίθηση που επικρατεί στη Νέα Ιωνία μετά τις τελευταίες ημέρες χωρίς εξελίξεις και έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης αποχώρησης από την ηγεσία της ομάδας του Στράτου Γιδόπουλου την Κυριακή, είναι ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι εκεί ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του, όμως οι συνεργάτες του στη Νέα Ιωνία δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν κι άλλο πολύτιμο χρόνο και επιθυμούν εξελίξεις νωρίτερα. Θα πιέσουν σήμερα τον μεγαλομέτοχο να τους πει τι σκοπεύει να κάνει με την ομάδα και να αναλάβουν δράση όπως μπορούν και για ό,τι μπορούν.

Χθες έγινε γνωστό ότι ρυθμίστηκε το θέμα της υπόθεσης του Μάρκου Χατζηλιάδη, που απειλούσε να ενεργοποιήσει το αίτημα της αφαίρεσης βαθμών για οφειλές προς το πρόσωπο του. Το ποσό πάντως που στάλθηκε προήλθε από τοπικούς παράγοντες και αυτό έγινε στις αρχές της εβδομάδας. Από κει και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Σβανιά, αλλά σύμφωνα με την διοίκηση της ΠΑΕ δεν υπάρχει ανησυχία και θα τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ χθες μέχρι αργά το βράδυ οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης είχαν συνέλευση για τη στάση που θα τηρήσουν απέναντι στις νέες εξελίξεις. Γενικότερα μερίδα φιλάθλων φέρεται να επιθυμεί την απομάκρυνση του Γιδόπουλου. Η απόφαση του Blue Club που θα προέκυπτε από συζήτηση όλων των μελών του και θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου σήμερα. Εκτός αν οι οργανωμένοι αποφασίσουν να κινηθούν χωρίς να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους, ώστε να προστατέψουν την ομάδα.

Πάντως οι φήμες που κυκλοφορούν στη Νέα Ιωνία αυξάνουν συνεχώς τα σενάρια. Η περίπτωση να αποτελέσει ο Δαλούκας τον «εκλεκτό» του Γιδόπουλου για τον άνθρωπο του στην ΠΑΕ συνεχίζει και συζητείται, ωστόσο ο πρώην διεθνής διαιτητής είχε διαψεύσει κάτι τέτοιο τις προηγούμενες ημέρες. Αν το έκανε για λόγους τακτικής, θα φανεί στην συνέχεια. Συγκεκριμένα ακούγεται ότι ο Γιδόπουλος μπορεί να συνεχίσει, αλλά να βάλει άλλον μπροστά και ότι αυτός θα είναι ο Δαλούκας ή κάποιος άλλος. Αλλοι πάλι λένε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και ότι θα συνεχίσει και είναι πολύ μικρό το ποσοστό που παίρνει ως οριστική την απόφαση του να αποχωρήσει. Το τοπίο είναι θολό και κανείς δεν ξέρει την επόμενη ημέρα. Οι εξελίξεις πάντως αναμένεται να είναι πιο σύντομες από την Γενική Συνέλευση, όχι μόνο λόγω της πίεσης των συνεργατών του, αλλά και γιατί στις 27 επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές και περιμένουν να μάθουν τις προθέσεις του για να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Χθες κάποιες άλλες φήμες στη Νέα Ιωνία ανέφεραν ότι το παραχωρητήριο μετοχών που έχει στα χέρια του ο Γιδόπουλος για να διαχειρίζεται το πλειοψηφικό πακέτο λήγει στις 11 Ιανουαρίου. Αν δεν κινηθούν διαδικασίες για την ανανέωση του, τότε οι μετοχές επιστρέφουν στον Πέτρο Καϊμακάμη! Βέβαια τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Όλα τα παραπάνω απλά ακούγονται ως σενάρια και κανείς δεν βγαίνει από την ΠΑΕ να πει ότι ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου. Μετά την έξωση από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό όμως, όπου είχε καθοριστεί να πραγματοποιηθεί, θα αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής. Ηδη οι άνθρωποι της Νίκης ψάχνουν νέα γραφεία για να στεγαστούν και άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματα τους από το στάδιο που τους φιλοξένησε τα πέντε τελευταία χρόνια. Η ΓΣ πάντως θα διεξαχθεί είτε στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, είτε στην αίθουσα του Μεταξουργείου. Αυτό θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου