ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά για τις μικτές Ε.Π.Σ.Θ.

πρωτιά-για-τις-μικτές-ε-π-σ-θ-470873

Στην πρώτη θέση τόσο σε επίπεδο Παίδων όσο και σε επίπεδο Νέων βρίσκεται η ΕΠΣ Θεσσαλίας μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων των Ενώσεων. Χθες στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η Ε.Π.Σ.Θ. σε επίπεδο Παίδων επιβλήθηκε της Ευρυτανίας με 7-0 σε ένα χορταστικό πρώτο μέρος, όπου και σημειώθηκαν πέντε τέρματα, ενώ με 2-0 οι Νέοι επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας.

 

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής 

 

Παίδες Νέοι

ΕΠΣΘ-ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-0 2-0

ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-2 1-2

Ρεπό: ΕΠΣ Βοιωτίας

Για την 10η και τελευταία αγωνιστική η Ε.Π.Σ.Θ. θα παίξει στις 5 Ιανουαρίου 2011 στη Βοιωτία, ενώ θα γίνει και το ματς ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φωκίδας με ρεπό για τη Φθιώτιδα.

Περίπατο οι Παίδες

Με ένα υγιεινό περίπατο πέρασε η 9η αγωνιστική για τους Παίδες του Ηλία Κούγιαλη που δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία κόντρα στους Παίδες της Ευρυτανίας. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σιώμος άνοιξε το χορό των γκολ με κοντινή κεφαλιά. Επτά λεπτά αργότερα ο Μαλακασιώτης με χτύπημα φάουλ έκανε το 2-0 μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Σιώμος ένα λεπτό αργότερα παρέλαβε εκ νέου την σκυτάλη στο σκοράρισμα σκοράροντας με πλασέ. Στο 19ο λεπτό μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ ο Παρασκευόπουλος έκανε το 4-0, ενώ ο Μαλακασιώτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα με ακόμη μία εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε για τους γηπεδούχους, ωστόσο κατάφεραν παρά τις αλλαγές να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμη δύο φορές. Συγκεκριμένα τον δείκτη του σκορ σε 6-0 ανέβασε ο Καρακίτσιος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 69’ ο Μάστορας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 7-0.

Ε.Π.Σ.Θ.: Σαματάς(46’ Μαλλιαρός), Χασιώτης, Ντόντης, Καρακίτσιος, Μπουρίτας, Γάτσιος, Παρασκευόπουλος, Καρακώστας (58’ Αγγρέλης), Σιώμος, Μαλακασιώτης, Παπαναγιώτου(52’ Μάστορας).

ΕΠΣΕ: Αθανασόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Τσιάμης, Χρυσαφόπουλος, Γιαννόπουλος, Γενιτσαρόπουλος(56’ Παπαδόπουλος), Σιταράς, Φούκας(29’ Γυφτομήτρος), Τσακνής, Καρατσίκης(54’ Ζαρκάδας).

 

Χρειάστηκαν τρία λεπτά

Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν σε 60 λεπτά παιχνιδιού, μπόρεσαν να κάνουν μέσα σε τρία λεπτά χθες οι Νέοι της Ε.Π.Σ.Θ. κόντρα στην ομάδα της Ευρυτανίας. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος και αρκετές χαμένες ευκαιρίες οι Νέοι της τοπικής Ένωσης κατάφεραν να πάρουν τελικά την νίκη με 2-0. Τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των φιλοξενουμένων έλυσε ο Αναστασίου, ο οποίος ως αρχηγός των γηπεδούχων νίκησε με σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από ατομική ενέργεια από τα αριστερά στο 60’. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδημητρίου με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο γάμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για νέα πανηγύρια στους συμπαίκτες του.

Ε.Π.Σ.Θ.: Ορφανός, Καψιώτης, Αναστασίου, Γεωργατζής, Μπόρας, Πασχάλης, Χειλάς(82’ Κωστόπουλος), Πολύζος, Παπαδημητρίου, Τσόγκας(75’ Κωσταράς), Αναγνώστου (46’ Μπένος).

ΕΠΣΕ: Μαυραγάνης, Κρίντας, Μάκκας, Γκορόγιας, Ράπτης, Καμαρέτσος, Μακρής (35’ Φούκας), Μαυρογόνατος(75’ Λαυρής), Λελούδης(57’ Χρυσικός), Γενιτσαρόπουλος, Κουτσουπιάς.

 

Οι βαθμολογίες

ΠΑΙΔΕΣ

1. Θεσσαλία 30-2 19

2. Φθιώτιδα 22-7 16

3. Βοιωτία 37-7 15

4. Φωκίδα 8-36 3

5. Ευρυτανία 1-46 0

* Ρεπό στον β’ γύρο έκαναν Θεσσαλία, Ευρυτανία, Βοιωτία και Φωκίδα.

ΝΕΟΙ

1. Θεσσαλία 22-3 19

2. Φθιώτιδα 20-8 17

3. Βοιωτία 13-9 13

4. Ευρυτανία 4-23 3

5.Φωκίδα 2-18 0

* Ρεπό στον β’ γύρο έκαναν Θεσσαλία, Ευρυτανία, Βοιωτία και Φωκίδα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου