ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ιστορική η πρώτη φιλική συνάντηση για τα κορίτσια της Νίκης Βόλου

ιστορική-η-πρώτη-φιλική-συνάντηση-για-823163

Μπορεί να μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής ωστόσο η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου φωνάζει σιγά-σιγά παρούσα στο χώρο του ανδροκρατούμενου αθλήματος, όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Το περασμένο Σάββατο οι κυανόλευκες έδωσαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, φιλοξενώντας τη β’ ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, δίνοντας την ευκαιρία στη νεοσυσταθείσα ομάδα να ξεφύγει για λίγο από τις προπονήσεις και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες απέναντι στις ερυθρόλευκες.

Το παιχνίδι ήταν εκπαιδευτικού χαρακτήρα και σκοπός ήταν να μπορέσουν τα κορίτσια της Νίκης Βόλου να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού από τις σαφώς πιο «έμπειρες» αντιπάλους τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επικράτησε η ομάδα Βόλος 2004, ωστόσο η ομάδα της Νίκης Βόλου, στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε. Για την ιστορία… το πρώτο γκολ για την ομάδα της Νίκης, πέτυχε με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ η Μπρίσα Τσουλχάι.

Σε ανακοίνωση του ο έτερος σύλλογος ανέφερε: «Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Νίκης Βόλου, η Β’ ομάδα του συλλόγου μας, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Π. Μαγουλάς για να αντιμετωπίσει τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Νίκης. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν εμφανής δείχνοντας και τις αγωνιστικές εμπειρίες της από τη συμμετοχή της τα τελευταία δύο χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Από την άλλη ήταν μια καλή ευκαιρία για τα κορίτσια μας να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο το ταλέντο τους αλλά και να δείξουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ήδη κάποια κορίτσια συμμετέχουν στην Α’ ομάδα, τόσο στις προπονήσεις όσο και με τη συμμετοχή τους σε αγώνες. Αυτό που φάνταζε μακρινό πριν δύο χρόνια αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πλούσιο μέλλον στηριζόμενη κυρίως στα δικά της κορίτσια. Στα αξιοσημείωτα, το γκολ με ωραία εκτέλεση πέναλτι που πέτυχε η 9χρονη Φρόσω Νάνου.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Γιοβάνη, Σιέχου, Τόσκα, Καρακάνα, Βαίνοπούλου, Κυριάκου, Τιρτιράκη, Κουμιώτη, Νάνου Ε., Σαρρηγιάννη, Αντωνοπούλου, Νάνου Φ., Πασχαλίδη, Αλεξανδρή, Βαράκη.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου για την φιλοξενία τους».

Εκδρομή στην Αθήνα από Blue Club και ΟΦ Νίκης

Εκδρομή στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ανάμεσα στη Νίκη και τον ΟΦ Ιεράπετρας, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 9/6 διοργανώνει το Blue Club «Π. Ντοκούζης»-Θύρα 3. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδας στις 9 Ιουνίου. Τιμή εκδρομής 15 ευρώ. Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27». Επίσης στην πρωτεύουσα για το μεγάλο παιχνίδι θα «εκστρατεύσει» και η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου και η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ.

Ευχές Μαγνησιακού

Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός σε ανακοίνωση του εύχεται καλή επιτυχία στη Νίκη Βόλου, στη συμμετοχή της στον Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου