ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συγχαρητήρια επιστολή

συγχαρητήρια-επιστολή-823875

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου και τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου απέστειλε η Δημοτική Κίνηση «Μαζί για τον Βόλο», αναφέροντας:

«Αξιότιμε πρόεδρε της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και της Διοικούσας του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας αλλά και για τη δικαίωσή σας με την ανάδειξη της ομάδας ως μία εκ των κορυφαίων στη φετινή σαιζόν στην Ελλάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ως μία εκ των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας συμβάλει ουσιαστικά με αυτήν την πρόκρισή της, στην προβολή της πόλης μας, με θετικό πρόσημο, σε όλη την Ελλάδα.

Επιθυμούμε επίσης να καταθέσουμε προς το πρόσωπο σας, τον αμέριστο σεβασμό μας για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σας και την προσπάθειά σας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Επισημαίνουμε ότι η πόλη μας διαθέτει γερασμένες και ασυντήρητες υποδομές, εκτός φυσικά από το γήπεδο της ΝΕΑΠΟΛΗΣ που ως έδρα του ξενόφερτου συλλόγου απολαμβάνει τις απλόχερες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Την ίδια στιγμή που το Πανθεσσαλικό Στάδιο με δική σας παρέμβαση, οικονομική και υλική, επισκευάστηκε μετά την καταστροφή που υπέστη κατά την διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας πριν από ένα χρόνο.

Ευχόμαστε από καρδιάς νικηφόρο αποτέλεσμα στον Τελικό Κυπέλου Ερασιτεχνών και καλή συνέχεια στις δραστηριότητές σας που έχουν θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μετά τιμής

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ»

Ανδρέου Μεϊκοπούλου Ελένη

Αποστολάκης Ιάσονας

Γαργάλας Κωνσταντίνος

Δραμητινός Μάνθος

Κατσαλής Ελευθέριος

Κοκκινάκη Φωτεινή

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου