ΠΟΛΟ

Ξεκινά το «ταξίδι» για ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ

ξεκινά-το-ταξίδι-για-ουκ-βόλου-και-οε-823970

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Συναρπαστικές μάχες αναμένονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, το οποίο κάνει την πρεμιέρα του σήμερα, με τη συμμετοχή δύο ομάδων από τον Βόλο: του ΟΥΚ και του ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Οι βολιώτικοι σύλλογοι, που θα φιλοξενήσουν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ τους Ηρακλή και Οξυγόνο, στοχεύουν να πάρουν τα δύο από τα τρία εισιτήρια πρόκρισης που οδηγούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, με σκοπό να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν έως αύριο το απόγευμα, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται πανέτοιμες για την πρόκριση στις 5 καλύτερες ομάδες, καθώς από τον έτερο όμιλο τα εισιτήρια θα πάρουν δύο εκ των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν.

Ο ΟΥΚ Βόλου

Με στόχο την άνοδο στην Α2… που θα περάσει και από την τελική φάση του πρωταθλήματος ξεκινά το ταξίδι του στη Β’ Εθνική ο ΟΥΚ Βόλου, με προπονητή τον Δημήτρη Καραναστάση. Το ρόστερ των Βολιωτισσών απαρτίζεται από τις εξής παίκτριες: Παρασκευή Καστάνη, Μαρία Πανταζή, Ουρανία Τζιανή, Άννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Αναστασία Καραγκούνη, Ευγενία Φουτζοπούλου, Κλεοπάτρα Ντόνα, Φωτεινή Μπένη, Βιργινία Νασιάκου, Γεωργία Γιάνναρου, Πολυξένη Χατζηιωάννου, Ελένη Τσιμπερίδη, Στεφανία Γιάνναρου, Χρυσάνθη Κουφιάδκη, Άννα Νασιάκου, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Ανατολή Καρούτη.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Με προπονητή τον Νίκο Κωνσταντέλια και με ανανεωμένο ρόστερ, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στοχεύει σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, που θα δώσουν στη βολιώτικη ομάδα μία θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσει άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Η ομάδα του Βόλου φέτος θα έχει στο ρόστερ της και τις Βασιλική Σούλια, Άννα Κιούρκα, Ζωή Κιούρκα και Αλεξάνδρα Βλαχάκη.

Το ρόστερ του ΟΕΑ/ΝΑΒ έχει ως εξής: Βασιλική Σούλια, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Γκατζούνα, Νικολέτα Αγγέλη, Ελεάννα Βαμβάκου, Μαρία Μπιντάκα, Χριστίνα Καλαβρού, Χριστίνα Μπάμπαλη, Άννα Κιούρκα, Ζωή Κιούρκα Αλεξάνδρα Βλαχάκη, Δήμητρα Φραγκογιάννη.

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: Σήμερα

6μ.μ. Ηρακλής – ΟΕΑ/ΝΑΒ

7μ.μ. Οξυγόνο – ΟΥΚ Βόλου

2η αγωνιστική: Αύριο

10π.μ. Ηρακλής – ΟΥΚ Βόλου

11π.μ. Οξυγόνο – ΟΕΑ/ΝΑΒ

3η αγωνιστική

6μ.μ. Οξυγόνο – Ηρακλής

7μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ – ΟΥΚ Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου