Γιορτάζει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική το μπάσκετ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-02, 15:51:17
Γιορτάζει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική το μπάσκετ

Με φιλικό παιχνίδι σήμερα στις 7μ.μ. θα γιορτάσει ο Ολυμπιακός Βόλου την άνοδό του στη Γ’ Εθνική μπάσκετ και καλεί τους χιλιάδες φίλους του να συμμετάσχουν στη γιορτή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: «Με ένα φιλικό παιχνίδι-διαφήμιση με τον Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, θα γιορτάσει η Ανδρική μας Ομάδα Μπάσκετ την Άνοδο της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο Ε.Α.Κ. του Βόλου.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, οι άνθρωποι του οποίου αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά το αίτημά μας, αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχει για προπονητή τον γνωστό Λαρισαίο Γιάννη Τζήμα, με πολύ καλή παρουσία ειδικά στον Β’ Γύρο, όταν και την ανέλαβε εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Α2 χωρίς αγώνες κατάταξης. Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον κ. Χρήστο Δεληγιάννη, επικεφαλής της Ομάδας, για την άμεση αποδοχή της πρότασής μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή θα προσκαλέσει όλους τους χορηγούς της Ομάδας, στη γιορτή μας, τις αθλητικές και πολιτικές αρχές της περιοχής μας, καλεί τους παλαίμαχους αθλητές της να παρευρεθούν και να χαρούν μαζί μας για την επιτυχία της επανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών που αποτελούν το αύριο της Ομάδας μας.

Οι αθλητές και οι προπονητές μας δικαιούνται το χειροκρότημα όλων μας διότι κατάφεραν και ξεπέρασαν όλους τους σκοπέλους που παρουσιάστηκαν και φέτος, μετά το Κύπελλο, κατέκτησαν και το Πρωτάθλημα βάζοντας ξανά την Ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στον μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Καλούμε τους χιλιάδες φίλαθλους μας να είναι μαζί μας σ’ αυτή τη γιορτή, συνοδοιπόροι στη χαρά μας, δείχνοντας και τη δυναμική τους για την επόμενη χρονιά.

ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΜΑΣΤΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ. Εμείς είμαστε ο Βόλος, είμαστε ο Ολυμπιακός του!!!».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=