ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλείστε τα αυτιά σας»

κλείστε-τα-αυτιά-σας-471139

Να «κλείσουν τα αυτιά τους» σε όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο με τις διοικητικές εξελίξεις και παράλληλα να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν ζήτησαν από τους παίκτες οι διοικούντες της ΠΑΕ.

Γόντικας, Ησαΐας και Αντωνίου τόνισαν στους παίκτες να μην ανησυχούν και να έχουν στραμμένη την προσοχή τους μόνο στα αγωνιστικά θέματα.

«Κατανοούμε ότι ανησυχείτε για αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις στην ΠΑΕ, αλλά εσάς δεν σας αγγίζουν.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ολη η ΠΑΕ, τα στελέχη δουλεύουν για να είστε εσείς απερίσπαστοι. Τα χρήματά σας είναι εξασφαλισμένα και θα συνεχίσετε να δουλεύετε κάτω από τις συνθήκες που έχετε τώρα. Εσείς κοιτάξτε μαζί με τον προπονητή να βελτιώσετε την εικόνα σας και να παίξετε καλύτερο ποδόσφαιρο. Μην ακούτε τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας που μαζί με τους Στέφανο Ησαΐα και Κώστα Αντωνίου έδωσαν το παρών πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε για την συνέχεια: «Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε είναι η νίκη αύριο, στη συνέχεια η ξεκούραση που θα πρέπει να έχετε στη μικρή άδεια και στη συνέχεια να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για τίτλους" και συμπλήρωσε: «Να ξέρετε πως ό,τι χρειαστείτε, είμαστε εδώ να μας ενημερώνεται άμεσα. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα».

Βεκρής για πρόεδρος;

Αρνητικός είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης για τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό όπως και ο γιος του Λεωνίδας, ενώ ούτε ο Γιώργος Νίκας επιθυμεί να εμπλακεί. Όλα δείχνουν πως ο Τζόνι Βεκρής θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προέδρου, αφού είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος. Επίσκεψη και ομιλία στην προπόνηση από τους Γόντικα, Αντωνίου και Ησαΐα, ενώ προχωράνε τα μεταγραφικά παρά τις αλλαγές στα διοικητικά.

Δώρα με νόημα…

Ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παικτών έγινε χθες στην Παιανία. Την πρωτοβουλία αυτή πήρε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο γεύμα της Βουλιαγμένης, θέλοντας να γλυκάνει το κλίμα μεταξύ των παικτών που ήταν αρκετά βαρύ μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις. Ζωντανά ποντίκια, ουίσκι και τσιγάρα, καθρεφτάκια της Μπάρμπι και διάφορα άλλα, έφεραν το γέλιο στους παίκτες μετά από καιρό.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, δείχνοντας πόσο θέλει την ανάκαμψη της ομάδας και για ποιο λόγο είναι αρχηγός, έκανε αυτή την πρόταση που βρήκε αρκετούς αποδέκτες, όχι όμως όλους, αφού κάποιοι δεν αγόρασαν δώρο, άρα και έμεινα χωρίς δώρο. Το γέλιο όμως που έπεσε ήταν αρκετό. Ο πρωτομάστορας Σισέ, έδωσε στον Γκοβού μια κούτα με τσιγάρα και ένα «Famous» με τη φάτσα του Γκοβού.

Ο Νίνης παρέδωσε στον Λέτο μια τσάντα με τέσσερις μπάλες… λέγοντας του «Κάθε φορά που την παίρνεις, θες και μια»! Στον Λουίς Γκαρσία δόθηκε ένα καθρεφτάκι της Barbie λόγω της μανίας που έχει με την κόμη του! Ο Εμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα FIFA MANAGER 2011 για να μάθε να προπονεί. Ο Γιώργος Καραγκούνης παρέλαβε μία τσάντα με ποντίκι λόγω των αυτιών του, ενώ στον Αντώνη Πετρόπουλο δόθηκε ένα λουράκι για την σκυλίτσα του που όλο την ψάχνει. Στον Μαρίνο δόθηκε ένα βιβλίο για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής και ο Νταμιέν Πλεσί «κέρδισε» με την αξία του ένα κουτί δημητριακά λόγω του τεράστιου κολλήματος που έχει με αυτά. Τέλος, στον Tζιμπρίλ Σισέ δόθηκε ένα τηλεκατευθυνόμενο για ευνόητους λόγους…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου