ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «Είμαστε διπλά ικανοποιημένοι»

τσιώλης-είμαστε-διπλά-ικανοποιημέν-471164

Δηλώσεις μετά τον αγώνα έκαναν και οι πρωταγωνιστές, με τον Σάκη Τσιώλη να εμφανίζεται ιδιαίτερα ευδιάθετος για τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η χρονιά αυτή ήταν σημαντική για την ομάδα. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές, με τον πρόεδρό μας, τη διοίκηση και τον κόσμο. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία, σε μια εποχή όπου ο κόσμος περνάει δύσκολες μέρες. Είμαστε διπλά ικανοποιημένοι, γιατί κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε μια καθαρή νίκη και προκρίθηκε δίκαια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Έχω τονίσει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου με σεβασμό. Προκριθήκαμε στους «8» και από εδώ και πέρα όλα είναι ανοιχτά, αφού στη συνέχεια τα παιχνίδια είναι διπλά. Επιστρέφουμε στο γήπεδο στις 27 Δεκεμβρίου και θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον άνθρωπο που έχει οργανώσει την ομάδα, αλλά και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στον εναρκτήριο αγώνα του β’ γύρου».
Από την μεριά του ο προπονητής Ντράγκαν Κοκότοβιτς του Πανσερραϊκού επεσήμανε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει αρκετά στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο στόχος του Πανσερραϊκού βρίσκεται στο πρωτάθλημα και είμαι ευχαριστημένος διότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά όπως οι Τριανταφύλλου, Μουσικάκης και Ασλανίδης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για την καθαρή νίκη και εύχομαι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Από την μεριά του ο σκόρερ του χθεσινού παιχνιδιού Ηλίας Σολάκης τόνισε: «Κλείνει η χρονιά με μία ακόμα επιτυχία. Η ομάδα έχει δείξει φέτος ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και συν το γεγονός ότι προκριθήκαμε στους «8». Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή. Όποτε ζητήσει ο προπονητής μας να μπορούμε να προσφέρουμε. Χθες έγινε με εμένα, αύριο μπορεί να γίνει με έναν άλλο. Από εκεί και πέρα στην πορεία του φετινού πρώτου γύρου έχουμε δείξει ομοιογένεια και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κόσμο καλές γιορτές και να του υποσχεθώ πως τα καλύτερα έρχονται».
Δηλώσεις έκανε και ο Παύλος Μητρόπουλος σχολιάζοντας: «Το παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για εμάς, αφού έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Προερχόμαστε από μία μεγάλη επιτυχία το Σάββατο και θέλαμε να συνδυάσουμε και τη νίκη σαν την τελευταία της χρονιάς για να περάσουμε στους «8» γιατί και το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Ελέγχαμε από την αρχή το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες φάσεις και στο δεύτερο πιέσαμε ακόμη περισσότερο σημειώνοντας δύο γκολ. Είναι πολύ σημαντικό που ο προπονητής μου μου δίνει την ευκαιρία και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Από την μεριά μας χρειάζεται δουλειά και τίποτα άλλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου