ΜΠΑΣΚΕΤ

Αήττητοι οι μίνι παίδες της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ

αήττητοι-οι-μίνι-παίδες-της-νίκης-βόλο-824570

Με τους καλύτερους οιωνούς για τη νέα αγωνιστική χρονιά ολοκλήρωσαν το φετινό πρωτάθλημα οι μίνι παίδες (γεν. 2005 – 06) της Νίκης Βόλου στο μπάσκετ.

Οι μικροί της Νίκης, ήταν αήττητοι σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, αποδεικνύοντας μεταξύ άλλων ότι οι ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου, εκτός από τη σωστή κι οργανωμένη δουλειά της διοίκησης και των προπονητών καταγράφουν κι αγωνιστικές επιτυχίες.

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι οι νεαροί αθλητές να μάθουν να λειτουργούν στο παρκέ με αθλητικό ήθος, ομαδικότητα και σεβασμό στον αντίπαλο.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Μπάμπης Τουτουτζόγλου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής συγχαίρουν τον προπονητή Ανδρέα Τσιριγωτάκη και τους παίκτες για την αγωνιστική τους πορεία κι επιτυχία.

Οι παίκτες της ομάδας μίνι παίδων (με αλφαβητική σειρά)

Ανδρεόγλου Αλέξης

Γελαδάρης Βασίλης

Καίδης Δημήτρης

Κλειτσογιάννης Βαγγέλης

Λιάπης Δημήτρης

Μανώλης Γιάννης

Μελαχρινάκης Κώστας

Μπάντελης Γιάννης

Νικολαΐδης Θάνος

ΣουλδάτοςΜπάμπης

Σούλης Χρήστος

Τουτουτζόγλου Βαγγέλης

Ψιλοβίκος Αντώνης

Οι ακαδημίες μπάσκετ

Οι ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» από κοινού με το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν εκδήλωση καθαρισμού της ακτής του Αναύρου.

Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 χρόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Η Δ.Ε. Μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στην κοινή εκδήλωση που στόχο έχει την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής ευαισθησίας για το παράκτιο θαλάσσιο περιβάλλον και τη θετική ανταπόκριση και υποστήριξη του Πανεπιστημίου σε δράσεις που συνδέονται με την τοπική κοινωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου