ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νίκη

ραγδαίες-εξελίξεις-στη-νίκη-471460

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά την ήττα από τον Τύρναβο στο Παντελής Μαγουλάς. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους κυανόλευκους και η… «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι οργανωμένοι έστησαν «λαϊκά δικαστήρια» έξω από την «κλούβα», ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν, στράφηκαν επίσης και κατά του Γιδόπουλου, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο οποίος έφυγε από την κερκίδα πριν τελειώσει το παιχνίδι, δήλωσε στους συνεργάτες του ότι αποχωρεί, όμως επίσημα δεν έχει πάρει θέση για το τι θα κάνει με τις μετοχές. «Δεν θα αφήσουμε τη Νίκη να διασυρθεί»  ήταν η απάντηση του ΔΣ της ομάδας.  
Η Νίκη ηττήθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League 2 με 0-1 από τον Τύρναβο και η Νέα Ιωνία είναι πλέον «καζάνι που βράζει». Οι κυανόλευκοι βρίσκονται έξι βαθμούς απόσταση από την κορυφή, ενώ την επόμενη αγωνιστική ίσως αυξηθεί η διαφορά αφού θα κάνουν το προγραμματισμένο ρεπό τους.
 
Παρελθόν ο Γιδόπουλος;
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Στράτος Γιδόπουλος χθες μετέφερε στους συνεργάτες του ότι αποχωρεί. Μια τέτοια δήλωση βέβαια έχει κάνει αρκετές φορές ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αλλά αυτή την φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Αλλωστε και το κλίμα για τον ίδιο είναι βαρύ στη Νέα Ιωνία και μερίδα φιλάθλων ζητάει ξανά την αποχώρησή του. 
Συγκεκριμένα ο Γιδόπουλος μετέφερε σε επικοινωνία του με μέλη του ΔΣ: «Είμαι δυσαρεστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Εγώ έχω αποχωρήσει και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει». Τα λόγια του μεταφέρθηκαν από τους ανθρώπους της διοίκησης στους παίκτες και εκείνοι από την πλευρά τους αποφάσισαν να κάνουν και σήμερα προπόνηση στη συνέχεια βάσει των εξελίξεων να αποφασίσει ο καθένας τι θέλει να κάνει για το μέλλον του. Την αποχώρηση του Γιδόπουλου φαίνεται να επιθυμεί και μερίδα των φιλάθλων, που θεωρεί ότι χρειάζεται να παραδώσει τις μετοχές τη δεδομένη στιγμή για να κάνει η ομάδα μια νέα αρχή, ενώ του επιρρίπτει ευθύνες για τις αποφάσεις του και τις επιλογές του.
Μέχρι στιγμής πάντως ο Γιδόπουλος επίσημα δεν έχει βγει να δηλώσει ή να ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ομάδα και ότι βάζει πωλητήριο… Δεν είναι τα πράγματα όμως τόσο εύκολα. Ο Στράτος Γιδόπουλος πρέπει επίσημα και υπεύθυνα να τοποθετηθεί και να ανακοινώσει τι θα κάνει με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Πάντως αυτή την φορά η αποχώρηση του φαίνεται να είναι οριστική. Οι φίλαθλοι ζητούν να μπει μπροστά ο τωρινός πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Ιωαννίδης, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος.
 
Δεν θα αφήσουμε τη Νίκη να διασυρθεί
«Δεν θα αφήσουμε το όνομα της Νίκης να διασυρθεί». Αυτή ήταν η θέση του προέδρου, Δημήτρη Ιωαννίδη και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου χθες… Συγκαλέστηκε μάλιστα έκτακτο ΔΣ ώστε να παρθούν κάποιες πρώτες αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί η διοίκηση. Οι τοπικοί παράγοντες αναλαμβάνουν δράση για να βοηθήσουν την ομάδα όσο μπορούν, ενώ σίγουρα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι σημερινές εξελίξεις και οι αποφάσεις που θα παρθούν. Σήμερα πάντως θα δοθούν κάποια έναντι στους ποδοσφαιριστές για τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφού μετά την προπόνηση αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ προγραμματίζεται να υπάρξει εξόφληση των οφειλομένων μέσα στον Ιανουάριο.
Εν τω μεταξύ δεν έφταναν όλα αυτά στη Νίκη, χθες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από δικαστικό κλητήρα, η έξωση από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. Ετσι η ΠΑΕ πρέπει να φροντίσει να βρει και χώρο για τα νέα γραφεία της…
 
Ηττα και αποδοκιμασίες
Ο Τύρναβος δεν παρουσίασε κάτι εξαιρετικό στη Νέα Ιωνία. Παρατάχθηκε όμως διαβασμένος, έκλεισε τα ατού της Νίκης Βόλου και κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε τους τρεις βαθμούς στο 44’ με τον Γρηγορίου, σε ένα κομβικό αναμφίβολα σημείο του παιχνιδιού. Η μουρμούρα στην κερκίδα για την κακή εμφάνιση των κυανολεύκων άρχισε από νωρίς, ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά την αντικατάσταση του Διγκόζη από τον Βλαχοκυριάκο…
Οι οργανωμένοι φώναζαν στους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν, ενώ τους περίμεναν και έξω από το Παντελής Μαγουλάς μετά το τέλος της αναμέτρησης.
 
Ανακοίνωση των Γαλάζιων Αγγέλων
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Γαλάζιοι Αγγελοι και εκφράζουν την απογοήτευση τους για την ομάδα. Συγκεκριμένα: «86 χρόνια ιστορία… 4 χρόνια στην Γ Εθνική και στην πίκρα… Σκύδρα, Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Ναύπακτος, Ζάκυνθος, Αμφισσα, Νέα  Ιωνία… ήμασταν κοντά σας από την πρώτη στιγμή όπου και αν παίζατε… Το μόνο που καταφέρατε είναι να μας απογοητεύσετε! Σας ευχαριστούμε πολύ… Καλές γιορτές και καλή χρονιά»;

 

 
FOOTBALLLEAGUE 2 – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                   ΤΥΡΝΑΒΟΣ
0                         1
Σκόρερ: 44’ Γρηγορίου
Κίτρινες: Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Ντάνισιτς – Κλάζογλου, Μάγγος
Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κόσογλου, Σαμαράς, Καρακώστας (81’ Τσικνίδης), Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Διγκόζης (68’ Βλαχοκυριάκος), Πετράς, Ντάνισιτς, Γραμματικόπουλος (46’ Νάστος), Βακουφτσής.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Γρηγορίου, Τσορμπατζίδης, Κουβελάς (77’ Αντωνόπουλος), Μάγγος Κ., Σκούπρας Δ., (69’ Χριστοδούλου), Κλάζογλου, Σκούπρας Κ., Μάγγος Θ., Γεωργαντζιάς, Μουρατίδης (58’ Κράββαρης).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου