ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

για-την-πρόκριση-ο-ολυμπιακός-471503

Να κλείσει με επιτυχία το 2010 θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ ο κόσμος του θέλει να γιορτάσει με την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου και την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ που προηγήθηκε…
Ο θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο στο φινάλε του α΄ γύρου ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να δώσουν σήμερα ακόμη μία χαρά στον κόσμο τους, καθώς στις 3.30 μετά το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό υποδέχονται τον Πανσερραϊκό σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.
Στόχος των ερυθρόλευκων είναι η νίκη για να τελειώνουν την πρόκριση, καθώς σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα γίνει ρεβάνς στις Σέρρες. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γιακούποβιτς, Ψυχογιός ,Ρόκκας ,Ντολεζάι, Σανκαρέ, Αλβαρες,Μητρόπουλος, Καπετάνος,Ουμπίντες,Μαρτίν, Σολάκης, Σέλεσι, Σκάρος, ,Ρίκκα, Ρόκα, Μόνχε, Μπρέσκα Τομάς, και Ζαραδούκας, που θα έχουν και τη βοήθεια του κόσμου…
 
Ο Πανσερραϊκός
Με δύο απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σήμερα για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Πανσερραϊκός. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει εκτός πλάνων τους Πάμπλο Άμο και Μαβένε. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, ενώ ο δεύτερος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα και μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που βρέθηκε από χθες βράδυ στο Βόλο: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Μουσικάκης, Ασλανίδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Άλβαρεζ, Αμπουμπακάρι, Νταλέ, Λεοζίνιο, Κάστρο, Τάντιτς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Μπέλιτς.
 
 
Προϊστορία
Συναντήσεις σε όλες τις κατηγορίες (Α’, Β’, Γ’ Εθνική) είχαν την τελευταία 20ετία Ολυμπιακός και Πανσερραϊκός… και αυτό που “μετρούσε” στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ήταν κυρίως η έδρα…
Την τελευταία 20ετία .Οι Σερραίοι πήραν τελευταία ισοπαλία (1-1) σε επίσκεψή τους στο Βόλο για τη Β΄ Εθνική τον Μάρτιο του 2006, αλλά πριν από αυτό ο Πανσερραϊκός είχε να πάρει βαθμό στο Βόλο από το 1980.
Για το κύπελλο υπάρχουν οι συναντήσεις:
16/4/69 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 3-0
15/10/72 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 1-1 κ.α., 2-1 παρ.
4/9/88 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 2-0
6/9/93 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός1-0
14/9/94 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 3-1
 
Οι μεταγραφές
Στην Ισπανία βρέθηκε ο Τάκης Γιαννοπουλος στο νεο του μεταγραφικό σαφάρι ,ενω η φημολογία μετα τα ονοματα των Μάντζιου,Μπάλαμπαν,Μαρκόφκι ,Π.Καπετάνου ,εχει στραφεί στην Ευρωπαϊκός αγορά.
Χθες σε δηλώσεις του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ο Τσιώλης ειπε : «Ο κ. Γιαννόπουλος παρακολουθεί παίκτες. Θα γίνουν 2-3 μεταγραφές στην ομάδα για να ενισχυθούμε και να μεγαλώσουμε. Το ρόστερ είναι μικρό, γύρω στους 20 ποδοσφαιριστές μετά την αποχώρηση των Κάστρο, Φραντζιπάνε και Καμπάνταη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να έναν συναρπαστικό δεύτερο γύρο».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου