Ξεκινά… για πρώτες μεταγραφές

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-26, 14:00:13
Ξεκινά… για πρώτες μεταγραφές

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τη λήξη όλων των άλλων πρωταθλημάτων θα ξεκινήσει επίσημα και τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου, που ως τώρα έχει προχωρήσει σε ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Χρήστο Νόνη, αλλά και με τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή που είχαν πολύ μικρή συμμετοχή, ενώ οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συζητούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν.

Πάντως, κάποιοι ποδοσφαιριστές που θεωρητικά έχουν «κλείσει» στον Ολυμπιακό Βόλου, αναμένεται να ανακοινωθούν πριν τη γενική συνέλευση της 6ης Ιουνίου, κι ενώ εδώ και αρκετές μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις επαφές με παίκτες που θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ. Είναι γεγονός πως οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει, κι αυτό λόγω ότι το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής απ’ όπου προέρχονται οι περισσότεροι, ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένονται ανακοινώσεις, με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και κάποιοι παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον Αρη αλλά και από την ΑΕΛ. Μάλιστα, με την επίσημη Λάρισα έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση από άνθρωπο του Ολυμπιακού σχετικά με την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, όχι των ομάδων Κ-20 αλλά της πρώτης ομάδας (οι οποίοι πιθανόν δεν θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχών στη Σουπερ Λίγκα, άλλα θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά στη Γ΄ Εθνική!).

Γενικά στον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου κινούνται μεθοδικά για την επόμενη μέρα και οργανωτικά, αφού η ομάδα προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus», τα ρούχα της οποίας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και οι φροντιστές την νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο θα γίνει το διάστημα τέλος Ιουλίου - αρχές Αυγούστου στο Ελατοχώρι Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Μπακίρης αναλαμβάνει τον τομέα χορηγιών, διαφημίσεων και εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνεργασία του ποδοσφαιρικού Τμήματος με τον κ. Γιώργο Μπακίρη.

Ο κ. Γιώργος Μπακίρης, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και διαφημιστής, θα αναλάβει για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον τομέα χορηγιών, διαφημίσεων και εκδηλώσεων του Τμήματος

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τού εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Όσον αφορά τη γενική συνέλευση, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας και θα αφορά μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα. Η ανακοίνωση για τη συνέλευση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τη σύγκληση γενικής συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας- Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα γενικής συνέλευσης, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018, προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και τοποθετήσεις μελών.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία, βάσει καταστατικού η γενική συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η γενική συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στον χώρο της συνέλευσης».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=