ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανταπέδωσαν τη φιλοξενία οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι

ανταπέδωσαν-τη-φιλοξενία-οι-επίλεκτο-4084

Φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα στους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας και τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα Λάρισας. Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, με τον πρόεδρο των Επίλεκτων, κ. Θεόδωρο Νάκα, να σχολιάζει:

«Βρισκόμαστε στο βοηθητικό γήπεδο ΕΑΚ, σε μια ανταπόδοση με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων. Πέρα από τον φιλανθρωπικό σκοπό που έχουμε, στόχος μας είναι και η σύσφιξη των σχέσεων, να βρεθούμε και να ιδωθούμε όπως στα νιάτα μας».

Ο παλαίμαχος άσος από τη Λάρισα, Κωνσταντίνος Κολομητρούσης, πρόσθεσε: «Κάνουμε θεσμό, μαζευόμαστε με τους παλαιμάχους όταν είναι να παίξουμε φιλικά παιχνίδια. Εμείς οργανωθήκαμε καλά, ως Απόλλων Λάρισας, και πάντα βρισκόμαστε και κάνουμε τέτοιους αγώνες, είτε για κοινωνικούς είτε για κάποιους άλλους σκοπούς. Με τους Επίλεκτους της Θεσσαλίας παίξαμε και στο πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα, ευχαριστηθήκαμε, δεχτήκαμε την πρόταση στο δεύτερο γύρο να παίξουμε στον Βόλο. Οπωσδήποτε, θεωρώ ότι είναι ένας αγώνας που βρισκόμαστε, συζητάμε για διάφορα θέματα και το παν είναι να αγωνιζόμαστε».

Τέλος ο πρόεδρος Παλαιμάχων του Απόλλωνα κ. Αποστόλης Φωτάκης τόνισε: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ιστορία της ομάδας του Απόλλωνα και γενικά όλων των παλαιμάχων, γιατί οι ομάδες που ξεγράφουν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον. Είμαστε καλεσμένοι των Επιλέκτων της Θεσσαλίας, είχαμε κάνει και ένα παιχνίδι στη Λάρισα και αυτό είναι ο επαναληπτικός».

Για την ομάδα των Επίλεκτων αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρίδης, Σαραφίδης, Στέκας, Κουλαξής, Μάνος, Κασιούρας, Μουσιάρης, Τσεκούρας, Αναστασίου, Τσουκνίδας, Τζοβάρας, Κρυονερίτης, Αρετόπουλος, Καζίλας, Νάκας, Ντούρας, Παπασακελαρίου, Μπάκαβος, Ζαμπίτογλου, Σαραφίδης Γ., Μαλανδρίνος, Κόρμπας, Τόλιας, Μπουτίνας, Γάκης Αραβανόπουλος, Ανδρέου, Τσουρέλης, Βαγενάς και Μάρας

και για τον Απόλλωνα οι: Τσαπατέρης, Κολομητρούσης, Τσότσης, Αργυρακούλης, Χριστοδούλου, Κανελιάς, Μπίζιος, Καρβούνης, Αγγελής, Καραϊσκος, Ντελόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου