ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένη αυλαία στο 2ο Ανεπίσημο πρωτάθλημα ένστολων – παλαιμάχων

επιτυχημένη-αυλαία-στο-2ο-ανεπίσημο-πρ-4094

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου διοργάνωσε το ανεπίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ένστολων – παλαιμάχων, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, των Παλαιμάχων Μαγνησίας και της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Βόλου.

Χθες Τετάρτη έπεσε η αυλαία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τις ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων να δίνουν το παρών, και αντί αντιτίμου εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βόλου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ενστόλων – παλαιμάχων ευχαριστούν την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίησή του.

Για την ομάδα της Αστυνομίας, δηλώσεις στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έκανε ο αστυνόμος Α’, διοικητής Τμήματος Τροχαίας και αυτοκινητοδρόμου Μαγνησίας κ. Λευτέρης Αναδιώτης, αναφέροντας: «Το δεύτερο ανεπίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ένστολων – παλαιμάχων έλαβε τέλος. Στο πλαίσιο αυτού, συγκεντρωθήκαμε στο Πανθεσσαλικό, μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας και τη Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Βόλου, σ’ ένα τουρνουά με κύριο σκοπό την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και στην τρίτη ηλικία. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Γηροκομείο του Βόλου. Ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, συνεχίστηκε φέτος παρά τα προβλήματα και ευελπιστούμε του χρόνου περισσότερες ομάδες να δώσουν το παρών σ’ αυτό το εγχείρημα».

Ο Χαράλαμπος Πόζογλου, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου (και με την ιδιότητα του «προέδρου – πρωταθλητή», μιας και η υπηρεσία του κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα) σχολίασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Διεξάγεται ένας αγώνας, ο οποίος είναι μεταξύ Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και της Ένωσης Φοιτητών Κύπρου. Ο σκοπός είναι συμβολικός και τα τρόφιμα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Γηροκομείο Βόλου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα σώματα ασφαλείας δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο στην κοινωνία του Βόλου. Είναι κάτι που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται για τις ευαίσθητες ομάδες που έχουν ανάγκη, και είναι αυτό που διατελούμε εμείς. Η σημασία των αγώνων δεν είναι ποιος θα κερδίσει, αλλά να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Ακόμη ο κ. Πόζογλου αποκάλυψε πως η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Τάκη Σπανό θα συνεχιστεί και πρόσθεσε: «Τον ευχαριστώ θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του γιατί είναι δίπλα μας, μας βοηθά πολύ και πιστεύω ότι είναι έργο και του κ. Σπανού το καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα».

Στο χθεσινό τουρνουά έλαβαν μέρος οι:

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Σκοτεινός, Χόνδρος, Μαχαίρας, Κολιαμήτρας, Φώτης, Τσουκάλης, Μυλωνάς, Αγγέλης, Μυλωνάς Αθ., Αγγελούσης, Καναβός, Καλοδήμος, Βάγιος, Γεώργογλου, Γρούνας, Γκουλέτας, Πορταρίτης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μπόλτσης, Τσίτας, Γιαννάκος, Περπερίδης, Χρονόπουλος, Μαντάς, Κριαράς, Καραγιώργος, Τόλιας, Αναδιώτης, Πήχας, Βουλτσίδης, Βογιατζής, Μπαρτζιάλης, Κουτσούμπας, Νιόρος, Κοτσιανούλης, Ηλίας, Νατσιόπουλος, Καρδιτσιώτης

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ: Γιαννόπουλος, Πέρου, Χαραλάμπους, Ραλλής, Φαρφαράς, Δημητρίου, Κυριάκης, Παππάς, Φιλίππου, Παπαρίζος, Μακρής, Εγγλέζου, Αλεξάνδρου, Προπονητής: Μαραγκός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου