ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-471863

Η εθνική επενδύει στις αδελφές Αλεξανδρή 

Οι μοναδικές αθλήτριες που είναι μικρότερες σε ηλικία και έχουν την ευκαιρία να προπονούνται με την εθνική νεανίδων είναι οι αδερφές Αλεξανδρή. Οι τρίδυμες Βολιώτισσες αδελφές που τους απονεμήθηκε πριν από μερικές ημέρες το βραβείο «αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς» στην εκδήλωση των κορυφαίων αθλητών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών και ποζάρουν στην φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη, την προπονήτρια τους Κατερίνα Μαρίτση και την πρόεδρο του ΑΟΝΑ Ελένη Σταυρακοπούλου, ήδη βρίσκονται σε καμπ της εθνικής ομάδας στην Αθήνα.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, κ. Θηβαίου διέγνωσε το ταλέντο της και έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην προπόνηση τους. Εκτός από το γεγονός ότι προπονούνται με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες, θεωρεί όχι μόνο ότι είναι ισάξιες, αλλά και πώς έχουν λαμπρό μέλλον.
Οι Αννα – Μαρία, Βάσω και Ειρήνη μεταγράφηκαν από τον ΟΥΚ στον ΑΝΟΑ, ενώ συνεχίζουν και φοιτούν στο 2ο Αθλητικό Γυμνάσιο Βόλου. Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή αποτελούν μαζί με άλλες αθλήτριες, τις ελπίδες της Βολιώτικης συγχρονισμένης για τα επόμενα χρόνια.
 
 
 
 
 
Ποτέ δεν έχει πάρει βαθμό ο Ολυμπιακός Βόλου στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό. Οι παραδόσεις όμως δεν παίζουν μπάλα και είναι για να σπάνε… Και ο φετινός Ολυμπιακός του Σάκη Τσιώλη έχει δείξει ότι μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, όμως είναι πολύ δύσκολο να χάσει. Ετσι, στο παιχνίδι του Σαββάτου και στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα του τριφυλλιού, οι ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλο μερίδιο πιθανοτήτων να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα απέναντι στους πράσινους.
 
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου μετρά μόλις τρεις ήττες στο φετινό πρωτάθλημα… Θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκα με χαμόγελα και επιπλέον να ολοκληρώσει το μισό της διοργάνωσης έχοντας πλησιάσει τον πρώτο στόχο του, που ήταν η κατάκτηση των 20 βαθμών. Αυτή την στιγμή έχει 17 στο ενεργητικό του.
Η χρονιά που φεύγει σε 15 μέρες είναι αναμφίβολα ιστορική για τον Ολυμπιακό Βόλου που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και όχι μόνο. Εκανε τεράστια βήματα μπροστά σε πολλούς τομείς. Απαντες στην ερυθρόλευκη οικογένεια επιθυμούν να αποχαιρετήσουν το 2010 με ένα θρίαμβο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ευκαιρία. Υπάρχει και αυτό του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά δεν είναι του «μεγέθους» αυτού με τον Παναθηναϊκό. Και επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δείξει να μεταμορφώνεται στα ντέρμπι, είναι πραγματικά ικανός για όλα στο ΟΑΚΑ. Το μόνο ντέρμπι απέναντι στους «μεγάλους» που δεν πίστεψε και το οποίο του απέφερε μια εκ των τριών ηττών, ήταν αυτό στο Καραϊσκάκη.
Βέβαια σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ομάδα. Και το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι «καζάνι που βράζει» και από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου εξαρτάται η αποκατάσταση του κλίματος στα πράσινα αποδυτήρια, κάνει το παιχνίδι τη 15ης αγωνιστικής να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Αθηναϊκό σύλλογο.
Αναμφίβολα δύσκολη η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως όλα είναι ανοιχτά. Κι αν αυτό το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη αναμένεται να διεκδικήσουν κάτι καλό από την

Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του μετράει το αήττητο. Εχει παραχωρήσει όμως δυο ισοπαλίες που προκάλεσαν αίσθηση, σε Ξάνθη και Λάρισα.

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται έτοιμοι να γίνουν η τρίτη ομάδα που αποσπά βαθμό μέσα στο ΟΑΚΑ, φέτος. Η ψυχολογία τους είναι λίγο επιβαρυμένη από τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, όμως γνωρίζουν ότι μπορούν μέσω ΟΑΚΑ να ανατρέψουν τα δεδομένα και την κατάσταση. Πρώτη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έχει οργανωμένα φιλάθλους του στην κερκίδα. Ομως ο κόσμος του θα περιμένει να πανηγυρίσει.
Ο Ολυμπιακός φτάνει μόνο να κατακτήσει το αγαπημένο του φετινό αποτέλεσμα, την ισοπαλία. Το έχει κάνει οκτώ φορές… Δεν είναι δύσκολο να το κάνει άλλη μία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και μια κρυφή ελπίδα για το διπλό… Θα έρθει ο Αγιος Βασίλης πιο νωρίς για τους Βολιώτες; Αυτό θα το ξέρουμε το Σάββατο απόγευμα.
 
 
 
 
 
Ο «γρίφος» του επιθετικού
Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως την Τρίτη, πριν το ματς του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό κλείσει η συμφωνία με έναν επιθετικό. Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι ότι αυτός έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου αρχικά και τα πράσινα στην συνέχεια. Τα σενάρια κάνουν λόγο για τον Μάντζιο, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Εχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα πάντως μέχρι στιγμής και οι φίλαθλοι με τα στοιχεία που έχουν, προσπαθούν να λύσουν τον «γρίφο». Οι εξελίξεις πάντως αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.
Αγ. Θαν.
 
Για Πλιάγκα τα Τρίκαλα;
Τα Τρίκαλα ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Δημήτρη Πλιάγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα. Δεν είναι πρώτη φορά που τα Τρίκαλα κινούνται στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο για παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου. Επιμένουν ερυθρόλευκα τα Τρίκαλα…
Αγ. Θαν.
 
Μεμονωμένα
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αρνήθηκε τελικά να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά Βολιώτες θα υπάρχουν στο γήπεδο. Μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά μπορεί να παρακολουθήσει όποιος θέλει την αναμέτρηση και φυσικά οι «πιστοί» φίλοι του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση.
Αγ. Θαν.
 
Εμβόλιμη
Εμβόλιμη αγωνιστική θα υπάρξει την ερχόμενη Τετάρτη για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει και αγώνας των Μικτών με την Ευρυτανία στο γήπεδο Αγιας Παρασκευής την οποία η Ένωση ευχαριστεί για τις εξυπηρετήσεις σχετικά με το γήπεδο και τις προπονήσεις…
Β.Ζ
 
 
Κι άλλος Βολιώτης
Κι άλλος Βολιώτης υπάρχει στην μεταγραφική λίστα των ανθρώπων της Νίκης. Το όνομα του έχει ακουστεί και στο παρελθόν, ενώ το κασέ του έχει πέσει αρκετά, αφού στην ομάδα που ήταν δεν ικανοποίησε. Βέβαια η περίπτωση που δεν έχει προχωρήσει όσο του Γιάννη Τσάγγαρη και προς το παρόν ότι ακούγεται θεωρούνται μόνο σενάρια.
Αγ. Θαν.
 
Ήταν κανονισμένο
Κανονισμένο με τον Μαρέντζι ήταν ένα φιλικό με τον Πύρασο, το οποίο είχε καθοριστεί για τις 22 ή τις 23 του μηνός. Τώρα όμως η ομάδα της Νέας Αγχιάλου δεν θα αγωνισθεί με την ομάδα του Πασκούλι …
Αγ. Θαν.
 
«Πολικές» θερμοκρασίες στο ΕΑΚ
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο ΕΑΚ. Θέρμανση δεν υπάρχει και οι ομάδες που γυμνάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Δημητριάδας αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση μέσα στο κρύο.
Αγ. Θαν.
 
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
 
Και σε όσους είχαν τάξει θέσεις τώρα τι τους λένε;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου