ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραντεβού τη νέα χρονιά στο γήπεδο

ραντεβού-τη-νέα-χρονιά-στο-γήπεδο-471889

Ραντεβού το 2011 έδωσαν οι ομάδες του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, μιας και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ομίλους το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες. Πύρασος και Ρήγας Φεραίος έχουν την ευκαιρία για ανασύνταξη των δυνάμεών τους και μέσα από τις προπονήσεις να έρθουν ξανά σε επιθυμητά επίπεδα.

Ο Πύρασος

Οι επίσημες αναμετρήσεις ξεκινούν και πάλι στις 9 Ιανουαρίου με την ομάδα του Πυράσου να αγωνίζεται εντός έδρας με την ομάδα του Πυργετού. Μέχρι τότε όμως ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου αναμένεται να δώσει φιλικά παιχνίδια και μέσα από δυνατές προπονήσεις να ξεπεράσει την αγωνιστική απραξία.

Μάλιστα για την επόμενη Πέμπτη αναζητείται δυνατός αντίπαλος για φιλικό, μιας και θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό λόγω Χριστουγέννων.

Πάντως η χθεσινή προγραμματισμένη προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου αναβλήθηκε, μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σκεπασμένος από χιόνι.

Ο Ρήγας

Μία από τα ίδια χθες για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου αφού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε στους παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη να προπονηθούν.

Ωστόσο οι κυανόλευκοι επιδόθηκαν σε χιονοπόλεμο, αλλά σήμερα η προπόνηση θα γίνει κανονικά.

Οι Βελεστινιώτες κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στην Ελασσόνα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ρήγα, που με τον ερχομό του νέου έτους θα δώσει δύο παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών, μιας και στις 9 Ιανουαρίου θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Λάρισας και στις 12 την ΑΕ Σπερχειάδας σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Επιτυχής η συνάντηση

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας συναντήθηκαν εκπρόσωποι των ομάδων των ομίλων 1-5 προκειμένου να αποφασιστεί τι κινήσεις θα γίνουν έτσι ώστε το Περιφερειακό να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο και οδηγείται. Έτσι μετά και τη συνάντηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής έτσι ώστε να γίνει Επιτροπή Περιφερειακού Πρωταθλήματος νόμιμα και μόνιμα.

2. Ο κάθε εκπρόσωπος της επιτροπής να ενημερώσει αλλά και να συγκεντρώσει τις ομάδες του ομίλου του εντός 10ημέρου. Για τον 4ο όμιλο τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο γ.γ. του Πυράσου Σπύρος Αγγελόπουλος.

3.Ο κάθε εκπρόσωπος ομίλου να λάβει πληρεξούσια και πρακτικά Δ.Σ. των ομάδων, για τις αποφάσεις που θα παρθούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα αλλά και να έρθει σε συνεννόηση με την Επιτροπή των υπόλοιπων ομίλων. Επίσης το γεγονός που απασχόλησε έντονα ήταν τα έξοδα διαιτησίας και αυτό που αποφασίστηκε να μεταφερθεί μέσω της Επιτροπής σ’ όλες τις ομάδες ήταν η αποχή άμεσα από το πρωτάθλημα, εάν δεν βρεθεί λύση στην πληρωμή των διαιτητών, παρατηρητών κ.λ.π. από την ΕΠΟ. Παράλληλα συζητήθηκε να μην γίνονται αγώνες Α΄ Εθνικής όταν υπάρχει αγώνας για το Περιφερειακό. Τέλος ως θέμα τέθηκε και η οικονομική ενίσχυση από τον ΟΠΑΠ με διαφημίσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου