ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς το άγχος… με Παναθηναϊκό

χωρίς-το-άγχος-με-παναθηναϊκό-471902

Χωρίς άγχος αλλά με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να τελειώσει επιτυχημένα τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνισθεί αύριο Σάββατο με τον ΠΑΟ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, παίζοντας το καλό ποδόσφαιρο που συνηθίζουν, θέλοντας και την τύχη και την αποτελεσματικότητα για να κάνουν την έκπληξη.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς άγχος και πίεση με στόχο να εκμεταλλευτεί και την κακή αγωνιστική κατάσταση των «πρασίνων», που αν και πρωταθλητές δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται να έχει καταλήξει στα σχέδιά του, έχοντας περισσότερες λύσεις και μη έχοντας τελικά πρόβλημα με την συμμετοχή του Σανκαρέ.
Ο Ολυμπιακός έχοντας μπροστά του δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο και ο Σάκης Τσιώλης μετράει τρεις επιστροφές από τιμωρία, αφού στη διάθεσή του θα είναι μετά από δυο αγώνες απουσίας ο Βιθέντε Μόνχε, αλλά και οι Ζαραδούκας και Ψυχογιός…
Ο Λεάντρο Αλβαρεζ θα τελειώσει τον α΄ γύρο έχοντας το απόλυτο συμμετοχής στους αγώνες του Ολυμπιακού, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρ’ ότι συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο β΄ γύρο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο.
Πάντως και κόντρα στον ΠΑΟ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Μητρόπουλος και επιθετική αιχμή να είναι ο Μαρτίν.
Η ομάδα άλλωστε παίζει καλύτερα μακριά από το Βόλο, ενώ ως τώρα οι συνολικά 8 ισοπαλίες δεν έχουν δώσει τους βαθμούς που θα δικαιούταν μια ομάδα που ήταν 7 ματς αήττητη.
Τα ματς του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με νίκη εκτός έδρας (στον Πανιώνιο 0-1), ήρθε μετά η ήττα έδρας (Ολυμπιακός Εργοτέλης 0-1),ενω σε τρία συνεχόμενα ματς με μεγάλες ομάδες είχε μόλις μια ήττα (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-1 και ΟΣΦΠ – Ολυμπιακός Β. 3-1
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2) για να ακολουθήσει ένα αήττητο σερί με μια μόνο όμως νίκη
 Ολυμπιακός -Λάρισα 1-1
 Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-0
 Ολυμπιακός – Κέρκυρα 1-0
 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 2-2
 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης1-1
 και Ολυμπιακός – Καβάλα 1-1
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έχασε στην Ξάνθη, είχε την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη, ενώ ο πρώτος γύρος για τη βολιώτικη ομάδα κλείνει με τον Σαββατιάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιτευχθεί ο στόχος των 20 βαθμών.
Στον Ολυμπιακό όλοι είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά ουδείς δείχνει να ικανοποιείται από την βαθμολογικά συγκομιδή, αφού οι ισοπαλίες… δεν τοποθετούν την ομάδα σε θέση που αξίζει και δικαιούται κάτι που θα επιδιωχθεί στο δεύτερο μισό, με ενίσχυση και αποτελεσματικότητα.
Ως τώρα άλλωστε ο Ολυμπιακός πληρώνει την αναποτελεσματικότητά του. Διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση, έχει πολυφωνία στο σκοράρισμα (από 3 γκολ οι Ουμπίντες, Μαρτίν, Μπρέσκα, 2 ο Ντολεζάι, από 1 οι Μόνχε, Σανκαρέ, Καπετάνος, Σολάκης), αλλά λείπει κατά γενική ομολογία το εύκολο γκολ.
 
Χωρίς Καντέ
 
 Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και οι πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ δεν είναι με το μέρος του.
Η συμμετοχή του Γάλλου στόπερ θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ωστόσο αν τελικά δεν παίξει, που είναι και το πιο πιθανό, είτε θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα, είτε ο Σαριέγκι θα κάνει δίδυμο με τον Μπουμσόνγκ.
Τα ματς του ΠΑΟ έως σήμερα
27/8/10 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-1
 11/9/10 Άρης – Παναθηναϊκός 0-1
 18/9/10 Καβάλα – Παναθηναϊκός 2-2
 25/9/10 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1
 3/10/10 Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 1-4
 16/10/10 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0
 24/10/10 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0
 30/10/10 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1
8/11/10 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1
 13/11/10 Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1
 20/11/10 Παναθηναϊκός – Ηρακλής 4-2
 28/11/10 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 0-2
 4/12/10 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 2-0
12/12/10 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου