ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάλεσμα των οργανωμένων της Νίκης Βόλου για Κατερίνη

κάλεσμα-των-οργανωμένων-της-νίκης-βόλ-5447

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην Κατερίνη θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή η τελευταία φετινή παράσταση για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Πολυγύρου από τη Χαλκιδική, με στόχο την κατάκτηση ενός εισιτηρίου που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό» και να προσφέρει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα από τη Χαλκιδική, η οποία τερμάτισε επίσης στην 3η θέση του 4ου Ομίλου.

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 6μ.μ. και αναμένεται να προσελκύσει και φιλάθλους από τον Βόλο στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης, και για τον λόγο αυτό οι οργανωμένοι του Blue Club εξέδωσαν ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού και αναφέρουν:

«Την Κυριακή το μπάσκετ μάς χρειάζεται. Την Κυριακή στην Κατερίνη το μπάσκετ δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι που δίνει πολλές ελπίδες ανόδου και σίγουρα θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτό το τμήμα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε όλοι εκεί όλοι δίπλα στους παιχταράδες μας, να νιώσουν ότι παίζουν στο κλειστό μέσα στο σπίτι τους.

Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή στην Κατερίνη για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας και να τους χειροκροτήσουμε για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα τόσο οι παίχτες όσο και η διοικούσα, που έχει σεβαστεί στο ακέραιο τους παίχτες, τους προπονητές, τα παιδάκια στις ακαδημίες, τους γονείς, τον κόσμο της ομάδας μας, τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ, τον σύνδεσμο μας μα πάνω απ όλα το όνομα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο τμήμα του πόλο αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα που έχει φτάσει στους «4» του Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και την Κυριακή θα δώσει μια μάχη για πρόκριση στον τελικό.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

(Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μας)

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Αγώνες κατάταξης όμως θα πραγματοποιηθούν και για τις ομάδες που τερμάτισαν στην 4η θέση. Συγκεκριμένα από τον όμιλο της Νίκης, ο 4ος Πρωτέας Γρεβενών θα τεθεί αντιμέτωπος της ΧΑΝΘ και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης: «Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (άρθρο 12, Γε 1), θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 27/05/2018, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στον 3ο και 4ο Όμιλο της κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία στον 2ο Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».

Στην Αμφισσα για τους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ακόμη ένα βήμα προς το Κύπελλο Ερασιτεχνών έκανε η Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου από τα Τρίκαλα Ημαθίας, στην ουδέτερη έδρα του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και η συνέχεια θα δοθεί κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο την ερχόμενη Κυριακή στις 5μ.μ., στο δημοτικό στάδιο της Άμφισσας, όπου η Νίκη έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν και απέναντι στον τοπικό Φωκικό.

Εκτός από την νοκ-άουτ αναμέτρηση της Νίκης Βόλου, η οποία είναι και πάλι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Νέο Αμφίλοχο, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον Παναρκαδικό, αλλά θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα (4μ.μ.). Σημειώνεται πως και πάλι οι αναμετρήσεις θα είναι νοκ-άουτ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου