ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την άνοδο του μπάσκετ… στο ποδόσφαιρο…

μετά-την-άνοδο-του-μπάσκετ-στο-ποδόσ-6449

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε την άνοδο της αντρικής ομάδας μπάσκετ και η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου συνεχάρη την ομάδα των ανδρών του συλλόγου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ακόμη μία επιτυχία γιορτάζει από το περασμένο Σάββατο η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ και την παράλληλη άνοδο του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ως Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρουμε θερμά τη Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης, το προπονητικό team αλλά και κάθε αθλητή ξεχωριστά γι’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία, που ήρθε με πολύ κόπο και προσπάθεια απ’ όλους. Ευχόμαστε σε όλους και είμαστε σίγουροι πως οι επιτυχίες και οι διακρίσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ για όλα τα τμήματα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Μας κάνατε περήφανους! Και εις ανώτερα!»

Η οικογένεια του Ολυμπιακού και το μπάσκετ πανηγύρισαν, αλλά το μυαλό του ΑΣ Ολυμπιακού στρέφεται και πάλι στο ποδόσφαιρο, αφού τη νέα περίοδο θέλουν και εκεί άνοδο.

Ετσι στον Ολυμπιακό Βόλου, εδώ και καιρό βρίσκονται σε ρυθμούς προγραμματισμού της νέας χρονιάς. Ενώ είναι σε εκκρεμότητα το θέμα της έδρας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τα θετικά είναι οι ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, και τα καλύτερα θα έρθουν με μεταγραφές. Όσον αφορά τα του γηπέδου, ως γνωστόν στον Ολυμπιακό επιθυμούν η ομάδα να αγωνίζεται στο ΕΑΚ Βόλου, θεωρώντας το και ως φυσική έδρα, καθώς σ’ αυτό το γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν και αποδίδουν καλύτερα, όπως άλλωστε φάνηκε και την περσινή χρονιά που ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος στο ΕΑΚ είχε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ και ο κόσμος ήταν πιο κοντά.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του ΕΑΚ θα περιμένει την απάντηση και τους όρους χρήσης από τον Δήμο Βόλου, ελπίζοντας πως δεν θα προκύψει άμεσα ανακατασκευή στο στάδιο στη Νέα Δημητριάδα, που θα αναγκάσει σε «κλείσιμο» για αρκετό καιρό.

Πάντως στον Ολυμπιακό υπάρχει και η λύση του Πανθεσσαλικού σταδίου, το οποίο έχει από πέρυσι για τρία χρόνια, αλλά ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσουν οι συζητήσεις για το ΕΑΚ μέχρι τη Γενική Συνέλευση.

Στον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού… που συνεχίζεται με στόχο η νέα χρόνια να είναι χρονιά ανόδου, μετά τις δέκα ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές (Ρόκας, Διβανές, Καμπλιώνης, Κόλα, Σάββας, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Νόνης ,Αγγελής, Πατσής) θα υπάρξουν και σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις…

Πριν από αυτές πρέπει να κλείσουν κάποια θέματα, καθώς στο πλάνο ανανέωσης είναι ακόμη ο Λεωνίδας Χρήστου (καθώς όλοι θέλουν την παραμονή του υψηλόσωμου φορ) και η ανανέωση της συνεργασίας με τους Ανδρέα και Δήμο Κόκα, που επίσης παραμένει ανοιχτή, όπως και του γκολκίπερ Φώτη Καραγκιολίδη που δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Πάντως φαίνεται δεν θα συνεχίζουν στον Ολυμπιακό οι Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Λούγκος, Δημήτρης Σέττος, Λεωνίδας Κούτσικος, Ηλίας Καλφούτζος και Γιώργος Μέμμος, και στη θέση τους θα έρθουν άλλοι ταλαντούχοι και έμπειροι παίκτες…

Λέγεται μάλιστα πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο επιθετικό, έναν ξένο που αγωνίζεται στη χώρα μας και 2 Έλληνες, τους οποίους η διοίκηση θέλει να τους παρουσιάσει τον Ιούνιο.

Τις προσεχείς μέρες θα στελεχωθεί και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και θα ανακοινωθούν οι άμεσοι συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, ενώ χθες ανακοινώθηκε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Nέου Mαγνησιακού με τον προπονητή Θωμά Μακρή, ο όποιος θα μπορεί απρόσκοπτα να αφοσιωθεί στα χρέη του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Πάντως για το προπονητικό τιμ, στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον γυμναστή της ομάδας Σωτήρη Πετσιμέρη και θα έχουν συνάντηση με τον Βολιώτη ΚΦΑ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Τέλος η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου τοποθετείται για τις 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου και στόχος είναι να δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας, αφού θα έχει εκπλήξεις και θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο το πλάνο της νέας χρονιάς…

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Ιούλιο και στο τέλος αυτού, του μήνα η νέα ομάδα θα βρεθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου