ΠΟΛΟ

Στο Final Six ο ΟΥΚ Βόλου έβαλε πλώρη για Α2

στο-final-six-ο-ουκ-βόλου-έβαλε-πλώρη-για-α2-7952

Στις έξι καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής συγκαταλέγεται από χθες, Κυριακή, το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου, που πήρε την πρόκριση στο Final Six της διοργάνωσης, εκεί όπου θα παλέψει για την επάνοδό του στην Α2, μετά από ένα χρόνο απουσίας, από τη δεύτερη τη τάξει μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντόνα, αγωνίστηκαν στο κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνης Πεπανός», αντιμετωπίζοντας τους ΝΕ Πατρών, ΝΕ Λάρισας και ΝΟ Ιτέας, παίρνοντας με απολογισμό τριών νικών και ως πρώτοι το εισιτήριο για την τελική φάση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου επικράτησε της ΝΕ Λάρισας με 18-3 και του ΝΟ Ιτέας με 13-7 στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ η μεγάλη «μάχη» για τους Βολιώτες δόθηκε χθες το απόγευμα κόντρα στους διοργανωτές του ομίλου, τη ΝΕ Πατρών. Εκεί ο ΟΥΚ Βόλου κέρδισε με 8-6 καταλαμβάνοντας την πρώτη προνομιούχο θέση.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΟΥΚ Βόλου υπάρχουν πλέον το τριήμερο 15-17 Ιουνίου, οπότε και είναι προγραμματισμένο το Final Six της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει τους ΝΟ Ρεθύμνου, ΠΑΣ Φοίβο, ΑΟΝΣ Μίλων, Δελφίνια Μεταμόρφωσης και ΝΕ Πατρών.

Αποτελέσματα:

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λάρισας 18-3

ΝΕ Πατρών-ΝΟ Ιτέας 14-6

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Ιτέας 13-7

ΝΕ Πατρών-ΝΕ Λάρισας 13-8

ΝΕ Λάρισας-ΝΟ Ιτέας 7-8

ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου 6-8

Βαθμολογία:

ΟΥΚ Βόλου 9

ΝΕ Πατρών 6

ΝΟ Ιτέας 3

ΝΕ Λάρισας 0

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Βόντζος Θεοδόσης, Δίπλας Γιάννης, Νάσιος Νίνο, Καραγιάννης Χρήστος
Αμυντικοί: Μαρινάγης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς,
Φουνταριστοί: Στεργίου Γεώργιος, Παπαβασιλείου Στέργιος, Καραΐσκος Μανώλης
Περιφερειακοί: Μαρινάγης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Δημητρίου Ευθύμης, Χαμίτης Δημήτρης, Κουφιδάκης Χρήστος, Βλιώρας Βασίλης, Γαργαλέτσος Απόστολος, Ντόνας Μάρκος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Γεράσιμος

Αποκλείστηκαν οι Νεάνιδες

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων τα κορίτσια του ΟΥΚ, που συμμετείχαν στον όμιλο της Θεσσαλονίκης. Οι παίκτριες του Δημήτρη Καραναστάση κατέλαβαν την 3η θέση στον Ομιλο τους, καθώς ηττήθηκαν από τις έμπειρες ομάδες του ΝΟ Χίου και του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας πάντως τον ΑΠΣ Οξυγόνο. Στην τελική φάση πέρασαν οι ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου, όπως ήταν αναμενόμενο.

Αποτελέσματα:

ΝΟ Χίου-ΟΥΚ Βόλου 17-5

ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου 7-1

ΟΥΚ Βόλου-ΑΠΣ Οξυγόνο 3-11

Το ρόστερ της ομάδας αποτέλεσαν οι αθλήτριες: Νατάσα Καραγκούνη (τερμ.), Ράνια Τζιανή, Άννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Ελένη Τσιμπερίδη, Άννα Νασιάκου, Βιργινία Νασιάκου, Γεωργία Γιάνναρου, Στεφανία Γιάνναρου, Γεωργία Καραμήτρου, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Ευγενία Φουτζοπούλου, Ανατολή Καρούτη, Ξένια Χατζηιωάννου, Καλλιμοπούλου Ειρήνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου