ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ντουζίνα γκολ για τον Βόλος 2004 στην αυλαία της Α’ Εθνικής

μια-ντουζίνα-γκολ-για-τον-βόλος-2004-στην-α-8005

Την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, που διασύρθηκε από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με 12-0, στην τελευταία αγωνιστική της φετινής περιόδου, αποχαιρετώντας και τυπικά την Α’ Εθνική.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, με το πάρτι των Θεσσαλονικέων να ξεκινά από το… 26’ με την Βαρδαλή με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ. Οχτώ λεπτά αργότερα η Μάρκου με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 37’ η Βαρδαλή με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα σημείωσε το 3-0.Πριν κλείσει το ημίχρονο η Παντελιάδου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε η ίδια στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Ο Δικέφαλος μπήκε… ορεξάτος και στο δεύτερο μέρος με τη Βαρδαλή με μακρινό σουτ να κάνει χατ-τρικ και να διαμορφώνει το 5-0 στο 47’.
Στο 55’ η Μάρκου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εντυπωσιακή ενέργεια της Γεωργίου κάνοντας το 6-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγινε το 7-0 και πάλι με την ίδια παίκτρια. Η Μάρκου συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο στο δεύτερο μέρος και με ακόμη ένα προσωπικό της γκολ έγινε το 8-0. Το… πάρτι του Δικεφάλου συνεχίστηκε με την Παντελιάδου να κάνει το 9-0, ενώ η Μάρκου που πέτυχε ακόμη τρία γκολ στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 12-0.

Η ομάδα του Βόλου, που αγωνίστηκε με νεανική σύνθεση, απέναντι σε πολύπειρες παίκτριες, ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (55′ Πατερνά), Νεφρού (59’ Δοϊρανλή), Παλαμά, Γεωργίου, Μάρκου, Κακαμπούκη (68’ Γιάννου), Στράντζαλη, Βαρδαλή, Παντελιάδου (64’ Προξένου)

ΑΣ Βόλος 2004: Χατζηλαζάρου (60’ Μιχαλακάκη), Νικάκη, Βαϊνοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου (70’ Κυριάκου), Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου (80’ Γεωργολοπούλου), Ανδρέου, Βέτσικα (15’ Καλαμπούκα), Κέκου

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου