ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φουλάρει» για Τσάγγαρη

φουλάρει-για-τσάγγαρη-472265

Από το καλοκαίρι ακόμα οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου επιθυμούσαν να φέρουν τον Γιάννη Τσάγγαρη ξανά στη Νέα Ιωνία. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής τελικά δεν συμφώνησε να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα τότε, αλλά όπως φαίνεται μετά από έξι μήνες από εκείνη την πρώτη επαφή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του. Ο Γιάννης Τσάγγαρης θέλει να επιστρέψει, η ομάδα επιθυμεί να γυρίσει ο έμπειρος μέσος στις τάξεις της και μένουν να συζητηθούν οι λεπτομέρειες.

Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχει μόνο θέληση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία. Εχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, όμως εξαρτάται από πολλά αν θα δώσουν τελικά οι δυο πλευρές τα χέρια και αν ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στη Νίκη. Καταρχάς ο ποδοσφαιριστής είναι σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιό του με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του.

«Δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο. Εχει γίνει μια κουβέντα. Θέλω να επιστρέψω στη Νίκη, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μέσα στην εβδομάδα ίσως να υπάρξουν εξελίξεις», δηλώνει ο Γιάννης Τσάγγαρης και επιβεβαιώνει τα σενάρια. Αλλωστε η Νίκη τού έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και περιμένει τον έμπειρο μέσο, που μόλις τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες με την ομάδα του θα απαντήσει.

Ο Γιάννης Τσάγγαρης έχει φορέσει πέντε σεζόν στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα. Εχει καταγράψει 65 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Νίκη Βόλου. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή, Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας. Συνολικά έχει αγωνιστεί 10 φορές στην Α’ Εθνική, 130 στην Β’ με έξι γκολ και 80 στην Γ’ με 8 γκολ.

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής αναμένεται, σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί, να βοηθήσει σημαντικά στο πρωτάθλημα της Football League 2, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα και την επιστροφή του την βλέπουν με θετικό μάτι και οι οργανωμένοι. Φέτος στην Καρδίτσα δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και ούτε τις συμμετοχές, παίζοντας μέχρι σήμερα σε τρία ματς, ωστόσο η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη και στον χώρο του κέντρου η Νίκη έχει ανάγκη έναν παίκτη όπως ο Τσάγγαρης.

Οσον αφορά τώρα για τον Αργεντίνο Ρικάρντο Τσαβάρι, δεν υπήρξε κάποια θετική εξέλιξη χθες. Ο 25χρονος θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των κυανολεύκων, αλλά η ομάδα στην οποία ανήκει, η Ντεπορτίβο Μέρλο, ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα και μπλοκάρει τη μεταγραφή του.

Ο Στράτος Γιδόπουλος σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Πέντρο Πασκούλι εξετάζουν και άλλες λύσεις από το εξωτερικό. Εχουν προταθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές και τις περιπτώσεις τους τις βλέπουν οι άνθρωποι των κυανολεύκων ώστε να καταλήξουν στους παίκτες για τους οποίους θα κινηθούν και θα καταθέσουν επίσημη πρόταση. Ετσι εκτός από αυτές που έχουν γίνει γνωστές, η μεταγραφική λίστα των ανθρώπων της ομάδας είναι γεμάτη από ονόματα και διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Χθες ακούστηκε το όνομα ενός μεσοεπιθετικού από την Σαραγόσα Β’, που έχει ελβετική υπηκοότητα και είναι μάλιστα διεθνής με την εθνική των Νέων της Ελβετίας. Αυτός είναι ο Ντανιέλ Κόσοβατς και είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1989.

Ο Γιδόπουλος αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στη Νέα Ιωνία και θα έχει συνάντηση με τον Πέντρο Πασκούλι για να μιλήσουν για την ομάδα και για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από το σύντομο αυτό διάστημα ο Αργεντίνος τεχνικός. Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης καλείται να πάρει αποφάσεις.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου