ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Μαχητές στην Πολωνία για το Πανευρωπαϊκό Budokai

οι-μαχητές-στην-πολωνία-για-το-πανευρω-10216

Για την πόλη Lancut της Πολωνίας αναχωρεί η ελληνική αποστολή της WKB Hellas, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα World Kyokushin Budokai στις 19 με 20 Μαΐου 2018.

Οι Μαχητές της WKB HELLAS καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και ό,τι έχουν αποκομίσει από την περίοδο της προετοιμασίας, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ ανεβασμένο τεχνικό επίπεδο, με τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Τρεις αθλήτριες από τη σχολή του Αλμυρού, από το dojo του sensei Αντώνη Λεωνίδα, θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα: πρόκειται για την Γκρίνια Γεωργία στην κατηγορία 12-13 χρονών, την Παπαγιάννη Αγγελική στην κατηγορία 14-15 χρονών και την Γκρίνια Παρασκευή στην κατηγορία 16-17 χρονών.

Οι προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό διήρκεσε αρκετό καιρό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, και παρά το γεγονός ότι έγινε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, οι τρείς αθλήτριες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα μαθήματά τους, αφού και οι τρεις είναι άριστες μαθήτριες. Όλα κύλησαν ομαλά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του sensei Αντώνη Λεωνίδα, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του και τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε παρόμοιες διοργανώσεις έδωσε στις αθλήτριες τα καλύτερα δυνατά εφόδια, ώστε να είναι πλέον πανέτοιμες να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας εύχεται κάθε επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή των χορηγών από την πόλη του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου, τους οποίους ευχαριστούν πολύ.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Brooklyn caffe Αλμυρός, Νέα Αγχίαλος Παπουτσής Ιωάννης, Καλόγηρος Αντώνιος Γεωπόνος, Πρατήριο shell Δημήτριος Τσιάπρας, Brioche cafe Σταθακόπουλος Αθανάσιος, Café Unique, Gossip cafe, Τυπωσέ το, Φαρμακείο Θεόδωρου Τσιατσιάνη, Agrofarm Hellas AE.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου