ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βόλο η Εθνική κορασίδων

στον-βόλο-η-εθνική-κορασίδων-10333

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα μοιραστούν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαΐου στις 5:30μ.μ. η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, με την Εθνική ομάδα κορασίδων που έρχεται στον Βόλο για προετοιμασία!

Η Εθνική ομάδα θα καταφτάσει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την Παρασκευή 25 Μαΐου, για να πραγματοποιήσει προετοιμασία και σειρά προπονήσεων στο Εθνικό στάδιο Βόλου, ως αποτέλεσμα της σημαντικής απόφασης που πήρε η Επιτροπή Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου, και σύμφωνα με την οποία οι εθνικές ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων μπορούν να προετοιμάζονται πέραν της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης στην επαρχία.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη πρόταση έγινε πράξη και πριν από λίγο καιρό, αφού η Εθνική Κορασίδων είχε προετοιμαστεί και στο Αγρίνιο.

Συνδιοργανωτής στο σημαντικό φιλανθρωπικό φιλικό θα είναι και η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, ενώ κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια υπέρ του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» και να βρεθούν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου Βόλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση, απευθύνει και η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου