Εμπειρίες κι επιτυχίες για τα παιδιά του Ρήγα στην Πιερία

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-16, 16:26:28
Εμπειρίες κι επιτυχίες για τα παιδιά του Ρήγα στην Πιερία

Ταξίδι στην Κατερίνη για να διασκεδάσουν πάνω από όλα το παιχνίδι πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο τα τμήματα υποδομής των κυανόλευκων, λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, Σπαθή, Τσουμπέκου, Αλεξίου και Χατζή, οι πιτσιρικάδες του Βελεστίνου έλαβαν και φέτος μέρος στο τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνου που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με ομάδες όπως ο Πιερικός, ο Εθνικός Νέας Τραπεζούντας και η ακαδημία «Εντός Έδρας».

Ο Ρήγας Φεραίος συμμετείχε με τρία ηλικιακά γκρουπ. Οι πιο μικροί, γεννηθέντες 2009-2010, κατέλαβαν την πρώτη θέση και για αυτό πανηγυρίζουν στη φωτογραφία εξωφύλλου, ενώ η κυανόλευκη «Μασία» κατέβασε ακόμα δύο ομάδες, γεν. 2005-2006 και γεν. 2007-2008.

Την αποστολή συνόδευσαν επίσης γονείς και άτομα της Ακαδημίας στην οποία τεχνικός είναι και ο Αντώνης Τζοβάρας. Οι προπονήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Μαΐου. Από ό,τι φαίνεται, το "φυτώριο" του Δημοτικού Σταδίου θα συνεχίσει να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές προς όφελος του ιστορικού σωματείου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=