ΣΤΙΒΟΣ

Σε Κοπεγχάγη και Μπέλφαστ έφθασε η χάρη των αθλητών του ΣΔΥΒ

σε-κοπεγχάγη-και-μπέλφαστ-έφθασε-η-χάρ-13580

Απτόητοι συνέχισαν να τρέχουν για ακόμη μία βδομάδα οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου σε κάθε μέρος της χώρας, ενώ και οι πρωτεύουσες της Δανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας είδαν τη σημαία του συλλόγου να κυματίζει, με την πρωτεύουσα της Φινλανδίας να είναι ο σταθμός της βδομάδας που ακολουθεί για δύο αθλήτριες του συλλόγου.

Εκτός από τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, την επόμενη μέρα, με 3 δρομείς του εκπροσωπήθηκε ο ΣΔΥΒ στο Pourlia Trail που έγινε στον ορεινό όγκο του Κάτω Ολύμπου, στον άγνωστο Όλυμπο, πάνω από το κάστρο του Πλαταμώνα με επίκεντρο το γραφικό χωριό των Παλαιών Πόρων ή Πούρλια όπως ήταν παλιότερα γνωστό.

Οι δύο από τους αθλητές μάλιστα 15 ώρες πριν έτρεξαν και στον αγώνα του Δάσους Κουρί. Το αποκορύφωμα υπήρξε αναμφισβήτητα από τον Ζήση Τσουρέλη που το Σάββατο αναδείχτηκε 1ος στη γενική κατάταξη στα 5 χιλιόμετρα στο Κουρί, και την Κυριακή 1ος στη γενική κατάταξη στο Pourlia Trail στον αγώνα των 7 χιλιομέτρων. Στον ίδιο αγώνα ο Θωμάς Μαλιαχόβας τερμάτισε 7ος, ενώ 12ος ήταν στο Κουρί. Ο Βαγγέλης Θέος αγωνίστηκε στον αγώνα 25 χιλιομέτρων της Πούρλιας.

Το 3ο Run Greece του 2018 ήταν αυτό που έγινε τη Κυριακή στην Καστοριά, και 3 αθλητές του ΣΔΥ Βόλου συμμετείχαν στους αγώνες. Στον Ημιμαραθώνιο έτρεξε η Βάσω Τασιώνη, και στα 5 χιλιόμετρα οι Γιάννης και Στράτος Συμεωνίδης, πατέρας και γιος.

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης. Ο δρομέας του ΣΔΥΒ έτρεξε στον 1ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας Παναγία Σουμελά – Βέρμιο απόστασης 13 χιλιομέτρων. Τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη, ενώ βραβεύτηκε ως νικητής της κατηγορίας άνω των 50 ετών.

Συμμετοχή και σε αγώνα τριάθλου για τον ΣΔΥΒ υπήρξε αυτό το Σάββατο. Το Almiraman έγινε στη Κατερίνη, και αγωνίστηκε ο Γιάννης Μελαχροινάκης.

Ο ΣΔΥΒ βρέθηκε την Κυριακή και στη Κοπεγχάγη. Δύο δρομείς του συλλόγου έτρεξαν στον Μαραθώνιο (42.195 μέτρα) της πρωτεύουσας της Δανίας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Φραγκάκη και τον Γιάννη Κυριαζή.

Με τον ίδιο τρόπο αυτή τη Κυριακή δύο αθλήτριες του ΣΔΥΒ, η Ευαγγελία Παπαχρήστου και η Μαρία Διαμαντοπούλου θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο του Ελσίνκι. Το τρέξιμο από κάθε άποψη μπορεί να προσφέρει στιγμές που κανείς δεν θα φανταζόταν, σε όσους ασχολούνται με αυτό.

Στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ βρέθηκε ο ΣΔΥ Βόλου με τον Λίνο Βίγκλα. Ο Belfast City Marathon πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαΐου με 2210 τερματισμούς στον Μαραθώνιο (42.195 μέτρα). Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο δρομέας του ΣΔΥΒ κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά 31 λεπτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου