ΜΠΑΣΚΕΤ

Το BC Βόλος φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ

το-bc-βόλος-φιλοξενήθηκε-από-τον-παοκ-13709

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η ομάδα του BC Βόλος, η οποία φιλοξενήθηκε και αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Σε ανακοίνωση του ο Βολιώτικος σύλλογος αναφέρει:

«Η ομάδα μας την Κυριακή 13 Μαΐου έπαιξε τρία φιλικά παιχνίδια με τ’ αντίστοιχα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου και άφησε άριστες εντυπώσεις και στα τρία παιχνίδια . Οι νεαροί παίκτες μας είδαν από κοντά πως λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα και απεκόμισαν πολλές εμπειρίες για τη συνέχεια της μπασκετικής τους καριέρας. Μετά τα φιλικά όλη η αποστολή παρακολούθησε τον αγώνα της Α1 ΠΑΟΚ-Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΣ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου. Μετά το τέλος του αγώνα οι νεαροί μας παίκτες φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες των δύο ομάδων και στη συνέχεια η ομάδα επέστρεψε στον Βόλο γεμάτη εμπειρίες από το ταξίδι αυτό. Επίσης ο νεαρός παίκτης μας, Χιώτης, κέρδισε σε διαγωνισμό σουτ που έγινε στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα στην κεντρική σάλα του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της ομάδας μας και το προπονητικό τιμ θέλουν να ευχαριστήσουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία καθώς και τον Γιώργο Βαλαβανίδη για την άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Επίσης ευχαριστεί τον coach Μίλτο Χατζηγεωργίου για τις διευκολύνσεις στα γήπεδα όπως και τον coach Μπατή, όπως φυσικά και τους γονείς των αθλητών μας που ήταν κοντά μας όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Η ομάδα μας παρέδωσε το λάβαρο της ομάδας μας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την υποδοχή των νεαρών μας παικτών στο «Παλατάκι».

Γιορτή υπέρ της Πίστης

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο 19 Μαΐου έρχεται η μεγάλη γιορτή της ομάδας μας που είναι αφιερωμένη όπως κάθε χρόνο στα παιδάκια της ΠΙΣΤΗΣ με νεοπλασματικές ασθένειες. Το Σάββατο όλη η πόλη μας ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. Η γιορτή θα γίνει στο Puerto Cafe στην παραλία του Βόλου και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε παίρνοντας ένα λαχνό αξίας 1 ευρώ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. B.C. Βόλος – PLAY WITH PASSION».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου