ΤΟΠΙΚΟ

Νικητής ο Πύρασος, απέναντι στον Παγασητικό που… «καίγεται»

νικητής-ο-πύρασος-απέναντι-στον-παγασ-15971

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αλλά με τον Παγασητικό να περιμένει πλέον την παραμονή του Ρήγα Φεραίου στη Γ’ Εθνική, προκειμένου να σφραγίσει και τη δική του παραμονή στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, ο Πύρασος επιβλήθηκε με το φτωχό 1-0, δίχως ωστόσο να λείψουν οι πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Αρσένου, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό, έχοντας ως σκόρερ τον Τσάμη, ο οποίος πέτυχε το 1-0 με σουτ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Σαμαρά σε κόρνερ του Ζαχαράκη. Ο Πύρασος έκλεισε με νικηφόρο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα στην 6η θέση της κατάταξης, ενώ για ακόμη μία φορά χρόνο συμμετοχής πήραν οι 14χρονοι Κοσμάς, ξεκίνησε βασικός, και Παπαδογιώργος, Γκόλιας που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Για την ομάδα του Βαγγέλη Τάχου καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα είχαν οι Ανδρέου και Δουλάς, με την ομάδα των Αλυκών να «καίγεται» εκτός αγωνιστικού χώρου πλέον, περιμένοντας σε παραμονή.

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 1-0

Σκόρερ: (28’ Τσάμης)

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Σταντσούρης, Στεργίου, Κοσμάς, Δ. Τσάμης, Τσορμπαντζής, Κατής, Μπασδάνης, Σαμαράς (60’ Γκόλιας), Σιώμος, Ζαχαράκης, Φούκης (46’ Παπαδογιώργος).

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Τάχος) Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Καράνταγλης (80’ Κουτλουμπάσης), Λάιος, Μάρκος, Δουλάς, Ανδρέου, Δημητρίου, Καραγιώργος (70’ Ρουσσάς)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου