ΤΟΠΙΚΟ

Συνέθλιψε τον Άνθιμο Γαζή ο Διαγόρας

συνέθλιψε-τον-άνθιμο-γαζή-ο-διαγόρας-15991

Επίδειξη δύναμης από τον Διαγόρα που επιβλήθηκε του Άνθιμου Γαζή με σκορ 8-0 εκτός έδρας και τέλειωσε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους σκοράροντας τρείς φορές στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 6’ ο Σπύρος Καραπλιάγκος άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο επόμενο λεπτό ο Φαράντος με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τον Διαγόρα, ενώ με τη συμπλήρωση του 10λεπτου ο Κ. Καραπλιάγκος έκανε το 3-0 με σουτ εκτός περιοχής. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έγινε το 4-0 με γκολ του Πάσχου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 5-0 στο 66’. Τα τρία εναπομείναντα τέρματα έβαλαν οι Γουτούλης, με σουτ στο 75’, ο Καναβός με σουτ εκτός περιοχής στο 90’ και ο Καραμανλής στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Μηλεών είχε δεχθεί 10 τέρματα στο παιχνίδι του α’ γύρου.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-8

Σκόρερ: (6’ Σπ. Καραπλιάγκος, 7’ Φαράντος, 10’ Κ. Καραπλιάγκος, 33’, 66’ Πάσχος, 75’ Γουτούλης, 89’ Καναβός, 90+ Καραμανλής)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κατσικαδάμος) Γκούρης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Κωστάκης, Μυλωνάς (46’ Καρούτσος), Λάσκος, Κατσικαδάμος, Σεραφίδης, Μπάφας, Ταφίλης, Αβντιάι (75’ Χασάλας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Καλογήρου) Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης (46’ Ακριβούσης), Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Σπ. Καραπλιάγκος, Τρελόπουλος, Καναβός, Πάσχος, Φαράντος (46’ Γουτούλης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου