ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντός έδρας ήττα για Βόλος 2004

εντός-έδρας-ήττα-για-βόλος-2004-16298

Εντός έδρας ήττα από την ανώτερη αγωνιστικά ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας με 6-0 γνώρισε η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Το σύνολο του Χρήστου Κολημήτρα, που έχει ήδη υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική δεν αντιστάθηκε στις Καρδιτσιώτισσες που διεκδικούν τον τίτλο. Οι Θεσσαλές, πετυχαίνοντας από 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Βόλου, που αγωνίστηκε με αρκετές νεαρές παίκτριες στη σύνθεσή της.

Συγκεκριμένα, η Μπεντανκούρ, που έδωσε ρεσιτάλ πετυχαίνοντας 4 τέρματα έβαλε την ομάδα της μπροστά στο σκορ στο 17’, με τη Γιαμαλή να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα στο 25’ και την Αλεξίου να γράφει το 3-0 στο 35’. Η Μπετανκούρ, με ρεσιτάλ σκοραρίσματος στο 47’, το 50’ και 73’ διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για την ομάδα της Καρδίτσας.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Βόλου δίνει την επόμενη εβδομάδα τον τελευταίο της αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Για την ομάδα του Βόλου αγωνίστηκαν οι: Χατζηλαζάρου (70’ Μιχαλακάκη), Νικάκη, Αβντόλι, Βαϊνοπούλου, Σύρμου (72’ Κυριάκου), Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου, Ανδρέου, Βέτσικα, Κέκου (75΄Δουκαντζή),

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου