ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο

ακόμη-πιο-κοντά-στην-άνοδο-17406

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο θέλει να κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου, η οποία ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να είναι εκείνη που θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου που οδηγεί απ’ ευθείας στη Β’ Εθνική.

Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται σήμερα από τον Πρωτέα στα Γρεβενά και θέλουν με κάθε θυσία το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τον Φαίακα Κέρκυρας, ο οποίος σήμερα θα κάνει το ρεπό του.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Φαίακας να ηττηθεί στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από τη Νικόπολη Πρέβεζας, και η Νίκη πέρα από το σημερινό της παιχνίδι να επιβληθεί και του Ιωνικού στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Στο πλαίσιο της σημερινής, 25ης αγωνιστικής, η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Λάμπρου Πρέκα, ο οποίος είδε τον αρχηγό Παναγιώτη Τσώλη να μην προπονείται την εβδομάδα που μας πέρασε, μιας και ο τραυματισμός του επιδεινώθηκε μετά και τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια στα οποία συμμετείχε.

Στη Νίκη δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν περαιτέρω με τη χρησιμοποίηση του Τσώλη, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας προκειμένου να τη στηρίξει έστω και ψυχολογικά, όπως έκανε και στο τελευταίο παιχνίδι έδρας με αντίπαλο την Νικόπολη Πρέβεζας.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες ευελπιστούν πως ο Τσώλης θα είναι πανέτοιμος προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα πιθανότατα στον αγώνα μπαράζ που θα δώσουν οι κυανόλευκοι – και εφόσον δεν γίνει η έκπληξη και τερματίσουν εν τέλει στην 3η θέση, αντιμετωπίζοντας τον 3ο του 4ου Ομίλου.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο και άλλοι πονοκέφαλοι δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία, η οποία είδε με ικανοποίηση και τον Θοδωρή Τοκατλίδη να ξεπερνά το πρόβλημα στη μέση και να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Οσον αφορά τον σημερινό αντίπαλο της Νίκης, τον Πρωτέα Γρεβενών, δεν είναι αδιάφορος από τη μεριά του, μιας και θέλει επίσης το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να ελπίζει και εκείνος στην κατάληψη της 3ης θέσης, με τη διαφορά από τους Βολιώτες να βρίσκεται στους 2 βαθμούς.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στα Γρεβενά θα είναι οι κ.κ. Φουτζήλας-Πράττος.

Το σημερινό πρόγραμμα

(25η αγωνιστική – 5μ.μ.)

Νικόπολη-Φίλιππος Βέροιας

Πρωτέας Γρεβενών-Νίκη Βόλου

Ιωνικός Ιωνίας-Ίκαροι Τρικάλων

Ζέφυρος ’02-Εύαθλος Πολυκάστρου

ΑΟΚ Βέροιας-ΓΕ Αγρινίου

Πτολεμαΐδα-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Βαθμολογία
1. Φίλιππος Βέροιας 41
2. Φαίακας Κέρκυρας 40
3. Νίκη Βόλου 37
4. Πρωτέας Γρεβενών 35

5. Ζέφυρος 34
6. Εύαθλος Πολυκάστρου 33
7. Νικόπολη Πρέβεζας 33
8. ΑΓΣ Ιωαννίνων 33
9. ΑΟΚ Βέροιας 32
10. Ικαροι Τρικάλων 32
11. Ιωνικός 31
12. ΓΕ Αγρινίου 26
13. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 25

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου