ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βράβευση των χορηγών του Ολυμπιακού

βράβευση-των-χορηγών-του-ολυμπιακού-473099

Πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Vallis στην Αγριά η τελετή παρουσίασης και βράβευσης των χορηγών υποστηρικτών και συνεργατών του Ολυμπιακού για την περίοδο 2010 -2011.

Η υπεύθυνη Τύπου του Ολυμπιακού Μένη Θεόδωρου παρουσίασε στην αρχή της εκδήλωσης βίντεο με την άνοδο του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα αλλά και φετινές ωραίες στιγμές με βολιώτικα γκολ. Τα επόμενα βίντεο ήταν αφιερωμένα στους χορηγούς που εκπρόσωποι τους ήταν στην αίθουσα και βραβεύθηκαν, ενώ όλοι ανέφεραν ότι είναι τιμή για τις εταιρίες να συνεργάζονται με τον Ολυμπιακό.

Στην ομιλία του ο μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος τόνισε:«Ένα όραμα που έχουμε για τον Ολυμπιακό Βόλου σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό παίζουν οι χορηγοί.

Ο Ολυμπιακός Βόλου την εποχή που ανέλαβα την ΠΑΕ είχε δύο μεγάλους χορηγούς. Τον Δήμο και τη Νομαρχία. Σήμερα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από εταιρίες, όχι μόνο από το νομό, αλλά απ’ όλη την Ελλάδα. Να είστε σίγουροι πως ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ακόμη στην αρχή της πορείας του και πιστεύουμε πως η τοπική κοινωνία θα είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που βρίσκονται δίπλα στον Ολυμπιακό. Εύχομαι και ελπίζω η ανταποδοτικότητα να είναι πολύ μεγαλύτερη, σε σχέση μ’ αυτά που προσφέρουν στην ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό πάντως ο μεγαλύτερος χορηγός είναι ο κόσμος. Τον ευχαριστούμε πολύ, γιατί κάθε Κυριακή δίνει το «παρών» στο γήπεδο».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Τόρης με τον Αχ. Μπέο και με την συνδρομή των παιδιών των ακαδημιών του Ολυμπιακού της γραμματέως της ΠΑΕ Ανδριάννας Κασσανδρινού παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες και φανέλες προς τους χορηγούς, ενώ όλοι ευχήθηκαν τη νέα περίοδο να διπλασιαστούν.

Οι χορηγοί της βολιώτικης ΠΑΕ την περίοδο 2010- 2011 είναι:

ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΟΠΑΠ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΝΟVΑ

VODAFONE

POWERADE

OΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ & ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

METAL DESIGN

VALIS

ΣΙΟΥΡΑΣ Ο.Ε.

PUMA

EΠΙΣΗΜΟΙ YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

ΕΨΑ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

ΤΖΕΛΑΛΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΥΨΕΛΗ& SILVER COFFEE BAR,

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ GYM WAY

SPORTVISIOΝ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου