ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην ακαδημία της Τβέντε στην Ολλανδία η Αγ. Παρασκευή

στην-ακαδημία-της-τβέντε-στην-ολλανδί-19278

Δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ολλανδία θα κάνει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής από τις 14 έως τις 20 Μαΐου, που θα επισκεφθεί την ακαδημία της Τβέντε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών για θέματα προπονητικής Παιδικού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο , με ακαδημίες άλλων χωρών , ανακοινώνει την πραγματοποίηση του δεύτερου εκπαιδευτικού ταξιδιού της στις ακαδημίες της FC TWENTE της Ολλανδίας στις 14-εως 20 Μαΐου 2018.

Μετά την πρώτη επίσκεψη στις ακαδημίες της KRC GENK Βελγίου τον Μάρτιο του 2016, η Σχολή μας αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της εποχής πρωτοπορεί φροντίζοντας πάντα και πρώτη απ’ όλους να εισάγει και να εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της FC TWENTE εφαρμόζοντας ένα μακροχρόνιο πλάνο (2016-2020) αναπτύσσει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου (ELITE YOUTH) στοχεύει στην στελέχωση της επαγγελματικής της ομάδας του συλλόγου κατά 50%από γηγενής ποδοσφαιριστές.

Στην επίσκεψη εκτός από τον κ. Μαλακασιώτη Στέλιο θα συμμετέχουν και 4 ακόμη προπονητές της Σχολής και τους ευχόμαστε καλό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και νέες ιδέες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου