ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία και άλλον αέρα στην Αμφισσα

με-αισιοδοξία-και-άλλον-αέρα-στην-αμφι-473421

Η παρουσία του Πέντρο Πασκούλι φαίνεται πως άλλαξε κάπως το κλίμα στα κυανόλευκα αποδυτήρια και έφερε νέο άνεμο αισιοδοξίας. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν μπορεί φυσικά να αλλάξει πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα σε δυο ημέρες, ωστόσο επανέφερε την καλή ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας, που αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι με άλλον αέρα για την Αμφισσα.

Το αποτέλεσμα της Ζακύνθου και η κακή ψυχολογική επιρροή που είχε στους ποδοσφαιριστές του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συγκεντρώνονται αποκλειστικά στην αυριανή αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Football League 2, κατά την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Πέντρο Πασκούλι, ο οποίος αντικατέστησε τον Αρμάντο Μαρέντζι στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 12 μ. χαλάρωμα και στις 3 μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αμφισσα. Ο Πέντρο Πασκούλι μάλιστα ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μία θα είναι αναγκαστική βέβαια και θα αφορά στην αντικατάσταση του Κόσογλου που είναι τιμωρημένος, με τους Μπαϊμάκη και Τάσσο να είναι οι τερματοφύλακες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Παράλληλα ο Αργεντίνος δείχνει αρχικώς πως υπολογίζει περισσότερο τον Μασίας στα πλάνα του και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τον Βακουφτσή σέντερ φορ και τους Μασίας και Ντάνισιτς στα άκρα. Βέβαια όλα αυτά προς το παρόν αποτελούν θεωρία, γιατί μέσα σε δυο προπονήσεις ο νέος προπονητής της ομάδας φυσικά και δεν μπόρεσε να βγάλει τα συμπεράσματα που θα ήθελε για όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Football League 2, αποτελεί το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για τη Νίκη Βόλου, η οποία χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα. Οι λόγοι που θεωρείται αναγκαίο να φύγει η Νίκη χωρίς ήττα κόντρα στον Φωκικό, είναι βαθμολογικοί για να διατηρηθεί ψηλά στην κατάταξη, ψυχολογικοί για να τονωθεί το ηθικό της ομάδας μετά από το άτυχο παιχνίδι στην Ζάκυνθο, αλλά και για να ξεκινήσει θετικά από τον πάγκο της ομάδας ο νέος 50χρονος τεχνικός της.

Η Νίκη Βόλου μετά την ήττα στην Ζάκυνθο βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2, ενώ ο Φωκικός ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στην τέταρτη θέση. Ετσι το αυριανό παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.

Ο Φωκικός δύσκολα χάνει φέτος στην έδρα του. Η μοναδική απώλεια βαθμών που έχει και ήττα προέρχεται από την Αναγέννηση Επανωμής την πρώτη αγωνιστική. Εκτοτε στα τελευταία τέσσερα ματς έδρας μετράει το απόλυτο. Στη Νίκη επιθυμούν να σταματήσουν το σερί της αντίπαλης ομάδας στο «σπίτι» της και γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Το τεχνικό τιμ της Νίκης δεν μπορεί να υπολογίζει εκτός του τιμωρημένου τερματοφύλακα, Κόσογλου και στον τραυματία Βλάχο, που δεν γυμνάστηκε όλη την εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του.

Οι τελευταίες δύο προπονήσεις έγιναν μάλιστα παρουσία του Στράτου Γιδόπουλου, που ήθελε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα στις πρώτες ημέρες του Πέντρο Πασκούλι στη Νέα Ιωνία. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα μαζί με την αποστολή για την Αμφισσα, όπως και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πλευρό παικτών και τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας που διοργανώνουν εκδρομή στην Αμφισσα για την αυριανή κομβική αναμέτρηση.

Ανακοίνωση της Football League 2

H Football League 2 εξέδωσε ανακοίνωση για «έκνομες συμπεριφορές» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν γεγονότα που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων. Η FOOTBALL LEAGUE – LEAGUE 2 καταδικάζει τις έκνομες συμπεριφορές που αλλοιώνουν την εικόνα και είναι αποφασισμένη με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσει για την απάλειψή τους. Η Αθλητική Δικαιοσύνη καλείται για μια ακόμη φορά να αποφασίσει άμεσα για την επιβολή ποινών που θα ικανοποιούν το αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης».

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου