ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες

επιστροφή-στις-επιτυχίες-473442

Με θετική σκέψη και με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου του, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη και θέλει σήμερα κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανέβει βαθμολογικά, αφού στα τελευταία ματς δεν πήρε ό,τι δικαιούταν…

Στον σημερινό αγώνα με τον Άρη ο Ολυμπιακός έχει αρκετές απουσίες.

Εκτός από τον Βιθέντε Μόνχε που έλειψε και στην Ξάνθη, θα λείψει και ο Νίκος Ψυχογιός που αποβλήθηκε στην Ξάνθη, αλλά και ο Γιάννης Ζαραδούκας, που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Άρη και θα λείψει για πρώτη φορά φέτος…

Επίσης λείπουν και οι Κάστρο, Φραντζιπάνε, που είναι τραυματίες. Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε στην αποστολή τρεις παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, τους Μητρόπουλο, Σκάρο και Γκότοβο.

Σήμερα θα επιστρέψουν στην 11άδα ο Σέλεζι δεξιά, ο Ρόκκας αριστερά, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή πιθανόν θα ξεκινήσει ο νεαρός Μητρόπουλος.

Η 18άδα της ομάδας του Ολυμπιακού είναι η εξής: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τόμας, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ούμπιντες, Καπετάνος, Αλβάρες, Ρίκκα, Ρόκας, Πλιάγκας, Μάρτιν, Μπρέσκα, Σολάκης, Μητρόπουλος, Σκάρος και Γκότοβος.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ήδη μεγάλες ευκαιρίες για νίκη τόσο την περασμένης Κυριακή, έχοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και 3η ήττα, ενώ βαθμολογικά “στοίχισαν” οι ισοπαλίες στις Σέρρες και με Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα εντός έδρας.

Ο Αρης

Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να αφήσει τον Μεχντί Ναφτί, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο μέσος του Άρη μπορεί να ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δεν κρίθηκε ετοιμοπόλεμος από τον Αργεντινό τεχνικό.

Εκτός από τον Γάλλο μέσο εκτός αποστολής έμειναν και οι Χουάνμα, Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο, Παπαζαχαρίας, Πορτίγια, Αγτζίδης, Μπουγαΐδης. Μίσελ, Οριόλ, Κάλβο.

Οι «εκλεκτοί» των Θεσσαλονικέων είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Ρουίζ, Τσέζαρεκ, Κόκε, Καζναφέρης, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Κατίδης.

Ο κόσμος

Αρκετός κόσμος θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό, αφού εκτός από τους Βολιώτες φιλάθλους που έχουν καταστήσει τον Ολυμπιακό πρώτη επαρχιακή ομάδα στα εισιτήρια θα υπάρχουν και χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου