ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Λημνιό η Εθνική

με-λημνιό-η-εθνική-22154

Πολλά νέα πρόσωπα κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε για το φιλικό της εθνικής ομάδας με τη Σαουδική Αραβία, την Τρίτη 15/5 στη Σεβίλλη. Με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται σε μη εγκεκριμένη ημερομηνία από τη FIFA, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε τη δυνατότητα να καλέσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού (πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη που παίζει στη Σαουδική Αραβία), τουλάχιστον όμως θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες ενόψει των επικείμενων επίσημων υποχρεώσεων της εθνικής, αρχής γενομένης από το Nations League.

Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Πέτρου Μάνταλου, που μόλις επανήλθε στα γήπεδα μετά από εξάμηνη απουσία, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ για δεύτερη φορά κλήθηκε και ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν είχε κάνει ντεμπούτο στα φιλικά του Μαρτίου με Ελβετία και Αίγυπτο.

Οι 21 παίκτες που κλήθηκαν από τον Σκίμπε είναι οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12:20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου