ΤΟΠΙΚΟ

Εσκισαν την μπλούζα του Νικόπουλου στο Αχίλλειο

εσκισαν-την-μπλούζα-του-νικόπουλου-στ-24517

Αχιλλέας-ΑΣ Αγχίαλος 1-1

Σκόρερ: (80’ Ι. Παναγιώτου – 47’ Ρούλης)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Αχίλλειο, όπου για τον Β’ Ομιλο της Β’ Κατηγορίας, Αχιλλέας και Αγχίαλος ήθελαν τη νίκη προκειμένου να αποφύγουν την 8η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Για τους φιλοξενούμενους το σκορ άνοιξε στο 47’ με κεφαλιά ψαράκι ο Ρούλης, αλλά στο 80’ ο Ι. Παναγιώτου ισοφάρισε με σουτ εντός περιοχής, με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν την ανατροπή στο 83’, αλλά ο Σπανός σημάδεψε το δοκάρι. Στο 85’ ο διαιτητής Νικόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, με τους παίκτες του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται έντονα και τον ρέφερι να αποχωρεί για τα αποδυτήρια με σκισμένη μπλούζα. Μετά από δεκάλεπτη και πλέον διακοπή επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο συνεχίζοντας την αναμέτρηση, για να αποβάλλει τον Γ. Μαλλιαρό με κόκκινη κάρτα, ενώ την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαυρόπουλος, αστοχώντας από την άσπρη βούλα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σκουλής, Μαλλιαρός, Τσεκούρας, Γ. Παναγιώτου, Τσουκάρας, Χορταργιάς (60’ Μόσχος), Κορέτας, Ξινός, Χασιώτης, Ι. Παναγιώτου, Σπανός,

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Τσαντόπουλος, Σίμος, Τσέλιος, Κουλάκογλου, Δράνγης, Πήλιος (60’ Κουφαλιδάκης), Τσακόγιας, Καραγιώργος.

Μικροθήβες-Δήμητρα 1-6

Σκόρερ: (80’ Πέτσης – 12’, 19’ Κωστούλας, 15’ Ξηροκώστας, 49’ Ν. Βούλγαρης, 56’ Αραπίτσας, 74’ πεν Αχ. Μηλιώνης)

Ανετα πέρασε από την Αγχίαλο η Δήμητρα, όπου κέρδισε με 6-1 τις Μικροθήβες. Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, που επέδειξε πολυφωνία στους σκόρερ, δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Κωστούλας, και από μία οι Ξηροκώστας, Βούλγαρης, Αραπίτσας και ο 14χρονος Αχιλλέας Μηλιώνης, με εκτέλεση πέναλτι. Χαμένο πέναλτι είχε επίσης ο Αραπίτσας στο 35’, και νωρίτερα δοκάρι ο Ξηροκώστας. Το γκολ της τιμής για τις Μικροθήβες, πέτυχε ο Πέτσης στο 80’.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Α. Καρράς, Κ. Καρράς, Αλ. Λανάι, Σκαρλάτος, Σκοτεινός, Παπανίκος (70’ Παπαχρήστος), Αποστόλου (65’ Πέτσης), Νιφόρος (48’ Καλέμι), Ρομάριο, Βέτσικας (60’ Τσιατάς).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Ζαφειρίου, Γκαρνίδης (75’ Γουργιώτης), Παυλίδης (64’ Κ. Μηλιώνης), Στεφανής, Τσιάτσιος, Τιμπλαλέξης (50’ Γαλατσίδας), Κωστούλας (68’ Αχ. Μηλιώνης), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Ξηροκώστας.

Αγροτικός-Μυρμηδόνες 0-3

Σκόρερ: (37’, 65’, 75’ Δ. Μπούρχας)

Με χατ-τρικ του Δ. Μπούρχα οι Μυρμηδόνες επιβλήθηκαν άνετα του Αγροτικού, με τον σκόρερ να βρίσκει δίχτυα αρχικά στο 37’ και στη συνέχεια να χτυπά δύο φορές στην επανάληψη και σε διάστημα 10 λεπτών για το τελικό 0-3.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Κωτούλας, Κουτρούλης, Γκάμπας, Κατσαπλιάς, α. Βαλκανιώτης, Θ. Βαλκανιώτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Μπαρμπαγιαννάκος, Νιάκας, Παλάσης, Νάκος.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Σκούρας):Μπίκος, Δήμας (46’ Τετριμίδας), Κατσαβριάς, Κουφάκης, Βέργας, Βούλγαρης, Μακρής (65’ Πιπίνης), Π. Μπούρχας (78’ Ναούμ), Δ. Μπούρχας, Μπίνας (76´ Κοντοβάς), Ακρίβος

Αστέρας-Πανιώνιος 1-1

Σκόρερ: (7’ Χαλιμούρδας-74’ Κυπτίου)

Από ένα βαθμό πήραν Αστέρα και Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου στο Ριζόμυλο, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με σουτ εκτός περιοχής του Χαλιμούρδας, αλλά στο 74’ ήρθε η ισοφάριση για το τελικό 1-1 από τον Κυπτίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Χότζα, Γιαννούχος, Λουφόπουλος, Αποστολίδης, Γ. Μπόλκας, Κάρος, Κωνσταντέλος, Ξέρας (88’ Σεσκλιώτης), Χαλιμούρδας, Μπλούχος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γεωργαλής, Κακάλιας, Ράπτης, Ντόντης, Κωστούλας, Σαρρίδης, Λυρίτσης (79’ Καπάκης), Στεργίου, Κυπτίου, Θ. Φώτου, Τσακίρης.

Ηρακλής Α.Θ.-Δάφνη 0-4

Σκόρερ: (9’ Μαρέδης, 38’, 47’ Καρακίτσιος, 60’ Τσιγαρίδας)

Με δύο τέρματα του Καρακίτσιου και ένα των Μαρέδη – Τσιγαρίδα, η Δάφνη πέρασε νικηφόρα από τους Αγίους Θεοδώρους, όπου κέρδισε με 4-0 τον Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάγιας, Κραβαρίτης (46’ Κότσι), Αργυρίου, Κραβαρίτης, Παππάς (61’ Μαλλιαρός), Αλπίτσης, Κιόσκου, Καλτσάς, Νασιώκας, Παρίσης (57’ Μουζουράκης), Αλπίτσης (70’ Μπισμπιγιάννης)

ΔΑΦΝΗ: Αβδελάς, Μπάντελης, Χιώτης, Κουσιαλάκης, Λούκας, Φιλοσόγλου (60’ Τσαρέλας), Τερλεξής (65’ Κοντοστάθης), Μαρέδης, Καρακίτσιος, Τσαρέλας, Παπαστεργίου (50’ Τσιγαρίδας)

Άθλος-Απόλλων 1-1

Σκόρερ: (28’ Ζαντιώτης – 70’ Αργ. Δημόπουλος)

Ισόπαλοι με 1-1 ανεδείχθησαν Αθλος και Απόλλωνας, με τους γηπεδούχου να προηγούνται στο 28’ με τον Ζαντιώτη, αλλά η ομάδα των Καναλίων ισοφάρισε στο 70’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργύρη Δημόπουλου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ν. Δημόπουλο.

ΑΘΛΟΣ: Μπισίρας, Τσεκρέζι, Παπανικολάου, Δημόπουλος, Κεπεσίδης, Σαρσόνης, Κωτούλας, Ζαντιώτης, Κέρτσι, Σιαμέτης, Τίτου (82’ Καραΐσκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπέιντο, Δουλάς (65’ Παπαπαναγιώτου), Κουζιώκας, Καραγιάννης (78’ Συρταδιώτης), Καραβάς, Ν. Δημόπουλος, Μπάρδης, Τσιάντος (60’ Αργ. Δημόπουλος), Φαν. Βλαχόπουλος (70’ Ντάγκαλος), Βασιλείου.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Δήμητρα 60

2. Μυρμηδόνες 55

3. Πανιώνιος 47

4. Δάφνη 43

5. Αστέρας 36

6. Μικροθήβες 34

7. Αγχίαλος 33

————————–

8. Αχιλλέας 32

————————-

9. Απόλλων 27

10. Άθλος 14

11. Ηρακλής Α.Θ. (-2) 13

12. Ερμής 8

13. Αγροτικός (-6) 3

ΕΠΟΜΕΝΗ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (25η)
Απόλλων-Αγχίαλος
Μυρμηδόνες-Αχιλλέας
Πανιώνιος-Ερμής
Δάφνη-Αγροτικός
Μικροθήβες-Αστέρας
Δήμητρα-Ηρακλής
Ρεπό: Άθλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου