ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερες οι «γοργόνες» του ΝΟΒΑ, στο Πανελλήνιο καλλιτεχνικής Νεανίδων

δεύτερες-οι-γοργόνες-του-νοβα-στο-πα-24648

Τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης πήρε η ομάδα του ΝΟΒΑ κάνοντας μια καταπληκτική προσπάθεια, τις 3 ημέρες τις διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Κυριάκου Τάσιου συγκέντρωσαν συνολικά 83 βαθμούς, έναντι 104 του πρωταθλητή ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, κατακτώντας συνολικά 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο, αλλά έχοντας και πολύ καλά πλασαρίσματα, με όλους τους αθλητές και αθλήτριες. Εξάλλου, 5 από τα κορίτσια του ΝΟΒΑ, αλλά και ο αθλητής Βασίλειος Μακρής έμειναν στην Αθήνα, όπου και προετοιμάζονται με την Εθνική ομάδα.

Το ξεκίνημα για τις μικρές «γοργόνες» από τον Βόλο ήταν εξαιρετικό, καθώς ο ΝΟΒΑ κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο, με τις Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Κυριακή Καραγιάννη, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Γεωργία Μαντζαφλέρη με αναπληρωματικές τις Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη.

Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό, Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, με αναπληρωματικές τις Κυριακή Καραγιάννη και Γεωργία Μαντζαφλέρη.

Η τρίτη επιτυχία για τις Βολιώτισσες συγχρονίστριες ήρθε από τις Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη και Βασιλική Κοφίδη (αναπληρ.Χρυσούλα Ιωάννου), που ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όντας χάλκινες, ενώ στη 10η θέση κατετάγησαν οι Αναστασία Δοδοντζίδη και Αναστασία Κουτσελίνη και στη 13η η Ελένη Δεληγιάννη και Βασίλειος Μακρής.

Τάσιος: «Είμαστε συγκινημένοι»

Στις σύντομες δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ο προπονητής του ΝΟΒΑ, Κυριάκος Τάσιος δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών της ομάδας του: «Είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια και τα αποτελέσματά μας σε ένα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά συμμετέχουν σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ακόμα και στην ΟΠΕΝ κατηγορία, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρά σε ηλικία και πολλά από αυτά βρίσκονται ακόμα στο γυμνάσιο, έχοντας να συναγωνιστούν μεγαλύτερες αθλήτριες. Η μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας οφείλεται στη σκληρή δουλειά και στην άριστη συνεργασία που έχουμε με όλους τους συνεργάτες μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου