ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες… με Αρη

επιστροφή-στις-επιτυχίες-με-αρη-473817

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες… ο Ολυμπιακός Β. μετά την ήττα στην Ξάνθη που σταμάτησε το αήττητο σερί 7 αγώνων θέλει νίκη αύριο… υποδεχόμενος στις 5.15 τον Άρη.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου αγνοεί τη νίκη και θέλει κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανέβει βαθμολογικά, αφού στα τελευταία ματς δεν πήρε ό,τι δικαιούταν…

«Θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ή να επιδείξουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αφού αυτό πιστεύω πως είναι και το ζητούμενο» δήλωσε προχθές ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και συμπλήρωσε: «Πρέπει να εστιάσουμε στην αυτοσυγκέντρωσή μας και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε με γκολ. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε τους βαθμούς που εκφράζουν την ομάδα, τη διοίκηση και τον κόσμο μας».

Στον αυριανό αγώνα (5.15 μ.μ.) στο Βόλο με τον Άρη ο Ολυμπιακός έχει τρεις απουσίες.

Εκτός από τον Βιθέντε Μόνχε που έλειψε και στην Ξάνθη, θα λείψει και ο Νίκος Ψυχογιός που αποβλήθηκε στην Ξάνθη, αλλά και ο Γιάννης Ζαραδούκας, που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Άρη και θα λείψει για πρώτη φορά φέτος…

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ήδη μεγάλες ευκαιρίες για νίκη τόσο την περασμένης Κυριακή, έχοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και 3η ήττα, ενώ βαθμολογικά “στοίχισαν” οι ισοπαλίες στις Σέρρες και με Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα εντός έδρας.

Αύριο θα επιστρέψουν στην 11άδα ο Σέλεζι δεξιά, ο Ρόκκας αριστερά, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Μητρόπουλος, αλλά για το τελικό σχήμα όλα θα φανούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ευχάριστα νέα για Κούπερ

Μειώθηκαν οι… σελίδες του ιατρικού δελτίου στον Άρη και ο Έκτορ Κούπερ έχει πολλούς λόγους να χαμογελά. Ο τεχνικός του Άρη είδε το πρωί της Πέμπτης να προπονούνται κανονικά πέραν από τους Σηφάκη, Κόκε, Χαβίτο, Κουλουχέρη, Ναφτί και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός εξτρέμ, συνεπώς, μαζί με όλους τους προαναφερθέντες υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βόλο το ερχόμενο Σάββατο.

Εκτός πλάνων του Αργεντινού προπονητή είναι ο τιμωρημένος Μίσελ και οι τραυματίες Οριόλ, Ρονάλντο, Παπαζαχαρίας, Χουάνμα, Αγτζίδης και Πορτίγια.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου