ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες μάχες ενόψει στο Περιφερειακό

νέες-μάχες-ενόψει-στο-περιφερειακό-473840

Μπορεί οι αγώνες στο Περιφερειακό πρωτάθλημα να συνεχίζονται κανονικά την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο που απασχολεί τις ομάδες. Ένα θέμα που απασχολεί έντονα το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Δ’ Εθνική είναι και αυτό του οικονομικού.

Οι περισσότερες των ομάδων, αν όχι όλες, αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα, μιας και τα τελευταία τρία χρόνια κανείς δεν έχει λάβει την κρατική επιχορήγηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ενωσης Αλεξάνδρειας αναμένεται συνάντηση των ομάδων από τον 1ο μέχρι και τον 5ο όμιλο την ερχόμενη Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Από την ομάδα της Ημαθίας καλούνται οι πρόεδροι και παράγοντες των ομίλων 1ου έως 5ου στη συνδιάσκεψη – συζήτηση, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, με θέμα

τη μη καταβολή των επιχορηγήσεων αλλά και την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής για την καταγραφή και διεκδίκηση των αιτημάτων των συλλόγων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον στις 6 μ.μ. και από τη Μαγνησία αναμένεται η συμμετοχή της ομάδας του Πυράσου και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν παρευρεθεί και ο Ρήγας. Για τον ίδιο σκοπό μάλιστα υπάρχει συνάντηση αύριο Σάββατο στο γήπεδο του Αιγάλεω για τις ομάδες των ομίλων 5 έως 10.

Εχει αγώνα ο Πύρασος

Την Κυριακή συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και έτσι ο Πύρασος καλείται σε ένα αγώνα που χαρακτηρίζεται ως τελικός να πάρει τους τρεις βαθμούς αγωνιζόμενος στην Λαμία. Για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου οι μπλε έχουν άμεση ανάγκη των τριών βαθμών και για αυτό αναμένεται να κάνουν το παν προκειμένου να επιστρέψουν στην Νέα Αγχίαλο, έχοντας στις αποσκευές τους τους τρεις βαθμούς. Η Λαμία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και έτσι μετά τον υποβιβασμό της στην Δ’ Εθνική φέτος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η προετοιμασία της ομάδας του Λευτέρη Καλογήρου ολοκληρώνεται σήμερα και δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού η απουσίες λόγω καρτών. Στην τελευταία αγωνιστική ο Πύρασος δεν κατάφερε να πάρει το βαθμό, χάνοντας στις καθυστερήσεις από τον πρωτοπόρο Οικονόμο και αυτό είναι κάτι που έχει πεισμώσει άπαντες. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο ταλαντούχος Σπύρος Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: «Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε άδικα την ισοπαλία, καθώς δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε και την καλή απόδοση που είχαμε. Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι η Λαμία είναι ένας ιστορικός σύλλογος που δεν έχει καλή πορεία κι αυτό πιστεύω την κάνει πιο επικίνδυνη, αφού παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα βγούμε νικητές την Κυριακή, κάνοντας ξεκίνημα για καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ρεπό ο Ρήγας

Δίχως αγώνα θα περάσει το σαββατοκύριακο για την ομάδα του Ρήγα, μιας και η ομάδα του Βελεστίνου δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕ Σπερχειάδας- Μακρακώμης. Όπως είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα στην ομάδα της Ενωσης αγωνίζονται ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ερασιτεχνών, η οποία και συμμετέχει στο Regions Cup στην Μάλτα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί πλέον στις 12 Ιανουραίου 2010 στις 3 μ.μ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου