ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζει στροφές για Ιτέα η Νίκη

ανεβάζει-στροφές-για-ιτέα-η-νίκη-26470

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Να μη δώσει τον τελευταίο της αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη θα επιδιώξει η ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 5μ.μ. από τον Αστέρα στην Ιτέα, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Με τη δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να έχει τερματιστεί εδώ και 35 μέρες, οι κυανόλευκοι ζουν και αναπνέουν πλέον μόνο για τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, και μετά την πρόκριση επί του ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα η Νίκη πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Έτσι την Τετάρτη θα ταξιδέψουν μέχρι την Ιτέα, στην έδρα του οποίου είχαν δώσει το τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά τα όσα είχαν συμβεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι κυανόλευκοι έχουν να σκέφτονται και την ασφάλειά τους, με την κυανόλευκη αποστολή να ζει κλίμα τρομοκρατίας εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, μέρα με τη μέρα εντείνεται όλο και περισσότερο. Μετά το φιλικό της περασμένης Πέμπτης με τον Σαρακηνό, όπου το τεχνικό τιμ δοκίμασε ίσως και την πιθανή ενδεκάδα για την ερχόμενη Τετάρτη.

Χθες Παρασκευή μάλιστα οι κυανόλευκοι έδωσαν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι ενάντια στην ομάδα των Νέων Αθλητών, προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο «ζεστοί», ενόψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης.

Από τον αγώνα της Ιτέας σίγουρα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Γιάννης Ντινιωτάκης και Παναγιώτης Κοντοές, όπως και ο τραυματίας Χρήστος Τζιώρας. Σημειώνεται πως στις προπονήσεις δεν παίρνει μέρος εδώ και αρκετό καιρό ο Σέναντ Μπάιριτς, με τον Κροάτη μέσο να θεωρείται πιθανότατα παρελθόν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τους Μανώλη Γενιτσαρίδη και Γιώργο Ιορδανίδη, οι δύο παίκτες συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη στη συνέχεια.

Κάλεσμα του Blue Club και εκδρομή στην Ιτέα

Πριν από τον αγώνα της Τετάρτης, υποχρεώσεις και μάλιστα για το πρωτάθλημα έχει και η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία φιλοξενεί αύριο στις 5μ.μ. τη Νικόπολη Πρέβεζας. Οι κυανόλευκοι θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο μετά την ήττα στην Κέρκυρα, και για τον λόγο αυτό κάλεσμα απευθύνουν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club Π. Ντοκούζης, ενώ διοργανώνουν και εκδρομή στην Ιτέα. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Κυριακή στο Kλειστό, η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται τη Νικόπολη, σε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί. Την Τετάρτη η ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται στην Ιτέα για το Kύπελλο και ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή, γιατί έχουμε μάθει πάντα να βρισκόμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου μας, Αναπαύσεως 27.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου