ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4ο Φεστιβάλ Παιδικού Ποδοσφαίρου

4ο-φεστιβάλ-παιδικού-ποδοσφαίρου-27379

Για 4η φορά διοργανώνεται το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 το Φεστιβάλ Παιδικού ποδοσφαίρου U9 από την Σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής στην πόλη του Βόλου.

Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρονται τα εξής: «Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο μαζικό και λαοφιλές άθλημα στον κόσμο. Είναι επίσης γνωστό ότι το άθλημα αυτό αντιμετωπίζει πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα. Είναι λοιπόν χρέος όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, διοικήσεις σωματείων και πολιτεία, να διαμορφώνουμε και να υλοποιούμε διαρκώς νέες προτάσεις ανάπτυξης των προοπτικών του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Καμία όμως προοπτική ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι βιώσιμη και καμία πρόταση ανάπτυξης του δεν μπορεί να είναι πρόταση ζωής αν δεν στηρίζεται στη δύναμη ζωής της κοινωνίας ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!

Η διοργανώσεις των τουρνουά με τη συμμετοχή αθλητών-μαθητών σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την αγωνία. Θέλουμε μέσα από την άμιλλα που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά να διασταυρωθούν η νεανική ορμή και ζωντάνια με τη χαρά της συμμετοχής.

Θέλουμε να σφυρηλατήσουμε αξίες φιλίας και αγώνα.

Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για τους νέους,

Θέλουμε και μπορούμε να ελπίζουμε.

Εκ μέρους των διοργανωτών νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους και τη συμμετοχή 200 αθλητών-μαθητών».

Στο 4ο φεστιβάλ Παιδικού ποδοσφαίρου U9 μετέχουν εκτός της Αγίας Παρασκευής τα σωματεία: ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΗΛΕΑΣ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ, ΑΘΛΟΣ…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου