ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα»

θέλω-να-έρθω-στην-ελλάδα-474254

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τη Νίκη έχουν ξεκινήσει σοβαρά πλέον. Ο Στράτος Γιδόπουλος μετά τη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέντρο Πασκούλι, ρίχνει πλέον το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας. Αποκλειστικός στόχος για την φετινή σεζόν είναι η άνοδος στην Football League και οι άνθρωποι της Νίκης αναζητούν κοινοτικούς που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
 
Ο Ρικάρντο Τσαβάρι βρίσκεται όπως αναφέρθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νίκης. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, που αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της χώρας του με την Ντεπορτίβο Μέρλο, έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Νίκης, συζήτησε μαζί τους και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των κυανολεύκων.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει να έρθει στην χώρα μας για να παίξει ποδόσφαιρο, ωστόσο θα γνωρίζει τελικά αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του μέσα στην επόμενη εβδομάδα: «Έχω μάθει για το ενδιαφέρον της Νίκης Βόλου. Αυτή τη στιγμή παίζω στην Αργεντινή. Μου αρέσει η Ελλάδα και θέλω να έρθω να παίξω εκεί. Ακόμη όμως δεν ξέρω. Ίσως γνωρίζω την επόμενη εβδομάδα. Ξέρω ότι η Νίκη έχει προπονητή τον Πέντρο Πασκούλι, που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Με πήραν τηλέφωνο και μίλησα μαζί τους. Όμως πρέπει να περιμένω μερικές ημέρες. Δεν νομίζω ότι δεν θα τα βρούμε τελικά στα χρήματα. Δεν νομίζω ότι θα είναι εκεί το πρόβλημα. Απλά περιμένω πρώτα κάποια χαρτιά. Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρω τι θα γίνει κι αν τελικά θα έρθω να αγωνιστώ στην Ελλάδα».
Από κει και πέρα το μεταγραφικό «σαφάρι» συνεχίζεται στην Αργεντινή. Εκτός του Τσαβάρι, εξετάζεται η περίπτωση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Ο δεύτερος Αργεντίνος που έχει μπει στο στόχαστρο της Νίκης φέρεται να αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορ και να παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν έχουν διαρρεύσει. Τα μεταγραφικά όμως θα τεθούν επί τάπητος και σε συζήτηση που θα γίνει μεταξύ του Πέντρο Πασκούλι και του Στράτου Γιδόπουλου αυτές τις μέρες.

Σήμερα η πρώτη προπόνηση του Πασκούλι

Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ο νέος Αργεντίνος τεχνικός της Νίκης Πέντρο Πασκούλι. Ο νέος προπονητής της κυανόλευκης ομάδας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να ρίξει το βάρος ιδιαίτερα στην ψυχολογία. Ήταν παρών στο ματς της Ζακύνθου, είδε τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν οι κυανόλευκοι και γνωρίζει ότι υπάρχει απογοήτευση. Μπροστά όμως βρίσκεται ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό και αυτό θα πρέπει να κοιτάξει τώρα η ομάδα. Ο Πασκούλι φυσικά και δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δυο ημέρες, όμως περιμένει να δει διάθεση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου