ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη και πρόκριση για ΟΥΚ

νίκη-και-πρόκριση-για-ουκ-474266

Την νίκη-πρόκριση στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο πήρε χθες ο ΟΥΚ Βόλου, ο οποίος με σκορ 7-6 επικράτησε της Κέρκυρας στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Οι παίκτες του Ζαφείρη Μαρινάγη δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην ομάδα των Φαιάκων και μπόρεσαν έτσι να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. ΟΙ Βολιώτες μετά το πρώτο οκτάλεπτο, όταν και έμειναν πίσω στο σκορ με 1-2, πάτησαν γκάζι στη συνέχεια και έτσι κατάφεραν να προηγηθούν με 5-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Με τον ίδιο ρυθμό κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά από τους φιλοξενούμενους και προηγήθηκαν με 7-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η Κέρκυρα το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να σημειώσει δύο τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο και να μειώσει στο τελικό 7-6 ένα λεπτό περίπου πριν από την λήξη της αναμέτρησης, η οποία και ήταν η πρώτη επίσημη πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α2 για τις δύο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν πάρει ήδη δίχως να αγωνιστούν τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο ΝΟ Αργοστολίου, αφού και οι αντίπαλοι τους Ηλυσιακός και Ποσειδών Ιλισίων δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης στην επόμενη φάση έχει προκριθεί η ομάδα του ΝΟ Χανίων με την ομάδα της Κρήτης να επικρατεί με 10-3 εκτός έδρας της ΝΕ Πατρών σε μία μάχη που δόθηκε την περασμένη Κυριακή. Η Β’ Προκριματική φάση θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου και η κλήρωσή της θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΚΟΕ στις 2.30 μ.μ. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Πατρών, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο και ΝΟ Λάρισας. Τέλος η Προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου και το Final Four στις 27 και 28 Μαΐου.

Διαιτητές: Σπανούδης-Μονιούδης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-1, 2-1, 0-2.

Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Τουριόγλου, Χατζηγούλας, Μαρασλής, Μάρκου, Γ. Μαρινάγης 1, Χ. Μαρινάγης 1, Μπλάνας, Ευαγγελός 1, Νικολέρης, Γεωργακόπουλος, Κούτρας, Ιωαννίδης, Τσανάκας, Κουρτίδης 1, Μπενόπουλος 3.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπαΐκοβιτς): Πολυμέρης, Τριαντάφυλλος 1, Παπιαίνος, Χάνδανος 2, Χατζηγεωργίου, Τοράκης, Φαφαλιός, Παπανελλόπουλος 1, Πουλίδας 2, Γιαννιώτης, Πανταζής, Παπαδημητρίου, Σουπιώνης, Βραδής.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου