ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ηρεμία να δείξουμε καλό πρόσωπο

με-ηρεμία-να-δείξουμε-καλό-πρόσωπο-474277

Και στην πνευματική κούραση των παικτών απέδωσε τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού ο προπονητής Σάκης Τσιώλης τονίζοντας ότι με ηρεμία η ομάδα μπορεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Σάκης Τσιώλης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο VALLIS στην Αγριά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και για τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης στην ομάδα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ανέφερε ότι με την ηρεμία η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και μοναδικό σημείο που πρέπει να δουλευτεί ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες πιστεύει ότι είναι η καλή τελική προσπάθεια και το γκολ, αφού δεν έχει παράπονο από τη γενικότερη εικόνα.

Στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης ανέφερε τα εξής:

για την προετοιμασία με τον Αρη: «Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη και μπορώ να πω, πως πραγματοποιείται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των 2-3 τελευταίων παιχνιδιών, στα οποία δεν θέλω να σταθώ, γιατί πρέπει γρήγορα να ξεπεράσουμε», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε την απόλυτη στήριξη που δείχνει στην ομάδα η διοίκηση. «Η προπόνηση σήμερα ήταν πολύ ουσιαστική και τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού τη σηματοδότησε και η παρουσία του προέδρου πριν την έναρξή της. Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος, μας έδειξε πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα και πόσο τη στηρίζει. Πρέπει να σας πω, ότι αυτό που κάνει και τον ίδιο και εμάς, να έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση, είναι ακριβώς αυτή η απόδοση της ομάδας και το γεγονός ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, έως σήμερα, στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ναι μεν η ομάδα έχει σημαντικές απουσίες, αλλά είναι σίγουρος ότι η απόδοση στον αγώνα θα είναι αυτή που πρέπει και πρέπει να ρίξουν όλοι το βάρος στο γκολ, αφού το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι η αποτελεσματικότητα:

«Στον αγώνα του Σαββάτου, παρά τις απουσίες θα παραταχθούμε όπως πρέπει και θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι με καλή απόδοση, συγκέντρωση και πιστεύω να έχουμε και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Και το λέω αυτό γιατί η αποτελεσματικότητα, το γκολ, είναι το μόνο που λείπει από την ομάδα και υπεύθυνοι είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, προπονητής και ποδοσφαιριστές, αφού τόσο η διοίκηση όσο και ο πρόεδρος είναι συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους, όπως εξάλλου και αυτός ο υπέροχος κόσμος, που στηρίζει την ομάδα.

Πρέπει λοιπόν πέρα από τις εντυπώσεις να κατακτούμε και την ουσία που είναι οι βαθμοί. Και στο παιχνίδι του Σαββάτου, ανεξάρτητα πως λέγεται ο αντίπαλος, θα πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ή να επιδείξουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αφού αυτό πιστεύω πως είναι και το ζητούμενο. Πρέπει να εστιάσουμε στην αυτοσυγκέντρωσή μας και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε με γκολ. Πρέπει επιτέλους να πάρουμε τους βαθμούς που εκφράζουν την ομάδα, τη διοίκηση και τον κόσμο μας. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, γιατί πραγματικά υπάρχουν παίκτες που θα αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που λείπουν. Δεν έχουμε εξάλλου τραυματισμούς μόνο τιμωρίες, αυτές των Μόνχε, Ζαραδούκα και Ψυχογιού».

* Ο Σάκης Τσιώλης, μετά τη συνέντευξη τύπου παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Valis, στη μνήμη των γονιών του, Χαρίκλειας και Ιωάννη, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή αλλά σαν σήμερα είχαν την επέτειο του γάμου τους. «Οι πιο στενοί μου άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, είναι οι ποδοσφαιριστές μου, αποτελούν μέρος της οικογένειάς μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου