ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη συμπεριφορά… καλύτερη ομάδα

καλύτερη-συμπεριφορά-καλύτερη-ομάδ-474287

Καλύτερη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού ώστε η ομάδα που πάει καλά σε άλλους τομείς, να έχει καλύτερη εικόνα και με τον κόσμο της ζήτησε χθες ο Αχιλλέας Μπέος στη συγκέντρωση που έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κυψέλη με τους φιλάθλους…

Ο Αχ. Μπέος αφού τόνισε πως χαίρεται όταν βρίσκεται με τον κόσμο της ομάδας σε όλες τις συνθήκες, είτε με ένταση είτε με ηρεμία, εξέφρασε το παράπονο του γιατί εξυβρίζουν στο διαδίκτυο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τη στιγμή που αυτός κάνει τα περισσότερα για την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφού ξεκαθάρισε πως όσο βρίσκεται το Βόλο θα υπερασπίζεται και θα προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας, ανέφερε πως ξέρει να διοικεί και δεν ψάχνει κανέναν να συνδιοικήσει, αναφέρθηκε με αριθμούς στα μέχρι τώρα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ για τη συμπεριφορά φιλάθλων της, δικαιολόγησε τι έγινε στο ματς με τη Λάρισα, αλλά στάθηκε σε αυτά που έγιναν με την Καβάλα, αναφέροντας πως κανείς νοήμων δεν καταστρέφει την περιουσία της δικής του ομάδας, εννοώντας τα σπασμένα καθίσματα.

“Επειδή έχω μάθει να δίνω πάντα δεύτερη ευκαιρία, θέλω στο μέλλον καλύτερες συμπεριφοράς απομόνωση των λίγων κακών οπαδών, ενώ δεν θέλω να έρθω στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω εγώ αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά” ανέφερε, ενώ σε πολλά διαστήματα της συζήτησης τόνισε πως μεγάλες ομάδες χωρίς φιλάθλους δεν γίνονται και ζήτησε η νέα γενιά των φιλάθλων να δείξει άλλο ήθος…

Οι φίλαθλοι οργανωμένοι και μη τοποθετήθηκαν αναφέροντας πως και οι διαιτητές προκαλούν τον κόσμο, ενώ πρόβλημα είναι και η διαδρομή για το Στάδιο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από το παιχνίδι του Σαββάτου καλύτερη εικόνα και υποσχέθηκε και ενίσχυση της ομάδας.

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Αρη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη, που θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου, Ολυμπιακός Βόλου-Άρης, πως η είσοδός τους στις κερκίδες των φιλοξενουμένων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα πραγματοποιηθεί από την 3η πεζογέφυρα και για τις θύρες 33-42, με την επίδειξη εισιτηρίου και μόνο.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει πως για λόγους ασφαλείας, την ημέρα του αγώνα η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου δεν θα είναι εφικτή, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, ενώ θα πραγματοποιείται τριπλός έλεγχος.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη πως μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3, 3ος όροφος, Βόλος), με απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια των φιλοξενουμένων (στην αρχή της 3ης πεζογέφυρας), που θα λειτουργούν από τις 15:00.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου